Ukrán transznemű szóvivő: Ukrajna az igazságot képviseli, Oroszország csak hazudik

2023. szeptember 05. 20:24

Sarah Ashton-Cirillo mesélt a munkájáról.

2023. szeptember 05. 20:24
null

Propagandainterjút készített a Novyny.live oldal az ukránok hírhedt transznemű szóvivőjével, Sarah Ashton-Cirillóval, akitől korábban azt is megtudhattuk, hogy Putyin egy vámpír.

Az interjúban elmeséli: munkája annyiból áll, hogy Kijevben „elmagyarázza” az ukrán vezetés és hadsereg álláspontját az amerikaiaknak és az európaiaknak.

Ukrajna az igazságot képviseli, Oroszország pedig csak hazudik”

– fogalmaz az interjúban. 

Még arról is beszél, hogy a frontvonalon kezdett ukránul tanulni, hogy megértse, mit mondanak neki a felettesei. Oroszul egyáltalán nem hajlandó tanulni, mert „nem érdeklik Oroszország hazugságai”, de most már eljutott arra a szintre, hogy, bár nem beszéli az ukránt, de megérti, amit a parancsnokai mondanak.

Ezt is ajánljuk a témában

Transz ukrán szóvivő: Putyin egy vámpír

Sarah Ashton-Cirillo szerint az orosz elnök élvezi, hogy gyerekek vérében fürdik, ezért nincs más megoldás, mint megállítani Putyint és béketárgyalásokat kezdeményezni.

Nyitókép: X-képernyőfotó

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rocktoberi-2
2023. szeptember 07. 12:57
Ezek a transzizék mind zakkantak.
Szuperszig
2023. szeptember 06. 10:48
Amióta ez a "csaj" van, a Zselé már nem él együtt a feleségével. Az asszony nyilatkozta.
Beszélgető
2023. szeptember 06. 08:02
Hazudik a hímringyó!!! Az egész létezése hazugság!
Syr Wullam
2023. szeptember 06. 07:39
"Oroszul egyáltalán nem hajlandó tanulni" vs. "Oroszország pedig csak hazudik" Akkor ezt így most hogy? Nem értem, de hazudnak? LOL :-)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!