Transz ukrán szóvivő: Putyin egy vámpír

2023. augusztus 16. 15:26

Sarah Ashton-Cirillo szerint az orosz elnök élvezi, hogy gyerekek vérében fürdik, ezért nincs más megoldás, mint megállítani Putyint és béketárgyalásokat kezdeményezni.

2023. augusztus 16. 15:26
null

„Hogyha jól megnézzük, látni, hogy Vlagyimir Putyin szájából csöpög a vér, így nem lehet más, mint egy vámpír” jelentette ki Sarah Ashton-Cirillo az ukrán erők nemrég kinevezett amerikai származású, és transznemű szóvivője.

Ashton-Cirillo ezután komoly arccal azzal folytatta, hogy  az orosz elnök élvezi, hogy gyerekek vérében fürdik, ezért nincs más megoldás, mint megállítani Putyint és béketárgyalásokat kezdeményezni.

A szóvivőnek nem ez az első meredek kijelentése, ahogy arról nemrég beszámoltunk, a minap kijelentette az oroszokról beszélve: „Tudjátok, mi a különbség köztük és köztünk? Nos, azon kívül, hogy mi Ukrajnáért, ezért a zászlóért harcolunk, a szabadságért és az ukrán emberekért, az oroszok a zsarnokságért és a diktatúráért teszik mindezt. Ez egészen egyszerű. Mi emberek vagyunk, de ezek a fickók egészen biztosan nem azok”.

 

 

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik