Transz ukrán szóvivő: Putyin egy vámpír

2023. augusztus 16. 15:26

Sarah Ashton-Cirillo szerint az orosz elnök élvezi, hogy gyerekek vérében fürdik, ezért nincs más megoldás, mint megállítani Putyint és béketárgyalásokat kezdeményezni.

2023. augusztus 16. 15:26
null

„Hogyha jól megnézzük, látni, hogy Vlagyimir Putyin szájából csöpög a vér, így nem lehet más, mint egy vámpír” jelentette ki Sarah Ashton-Cirillo az ukrán erők nemrég kinevezett amerikai származású, és transznemű szóvivője.

Ashton-Cirillo ezután komoly arccal azzal folytatta, hogy  az orosz elnök élvezi, hogy gyerekek vérében fürdik, ezért nincs más megoldás, mint megállítani Putyint és béketárgyalásokat kezdeményezni.

A szóvivőnek nem ez az első meredek kijelentése, ahogy arról nemrég beszámoltunk, a minap kijelentette az oroszokról beszélve: „Tudjátok, mi a különbség köztük és köztünk? Nos, azon kívül, hogy mi Ukrajnáért, ezért a zászlóért harcolunk, a szabadságért és az ukrán emberekért, az oroszok a zsarnokságért és a diktatúráért teszik mindezt. Ez egészen egyszerű. Mi emberek vagyunk, de ezek a fickók egészen biztosan nem azok”.

 

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. augusztus 17. 09:29
We all say, "GOD is the Greatest": https://www.youtube.com/watch?v=jbeMwlytv3s
akiaki
2023. augusztus 16. 21:12
drága putyin, szívjál, mint egy vámpír, óóó! megbékélnek ezek az oroszok!
Krupp Skya
2023. augusztus 16. 20:52
Ez nem trasznemű ez végbéllégnemű.
Bájron
2023. augusztus 16. 19:54
Honnan a picsábol szalajtották ezt a barmot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!