Ukrán tengeri és légi drónokat semmisített meg az orosz hadsereg

2023. szeptember 14. 08:15

Az orosz védelmi tárca szerint az ukrán fegyveres erők hajnalban öt személyzet nélküli motorcsónakkal kísérelték meg megtámadni a Fekete-tengeren az orosz haditengerészet Szergej Kotov járőrhajóját.

2023. szeptember 14. 08:15

A Fekete-tenger térségében végrehajtott ukrán tengeri és légi dróntámadás elhárításáról számolt be csütörtök reggel az orosz védelmi minisztérium. A tárca szerint az ukrán fegyveres erők hajnalban öt személyzet nélküli motorcsónakkal kísérelték meg megtámadni a Fekete-tengeren az orosz haditengerészet Szergej Kotov járőrhajóját. A legénység az összes tengeri drónt megsemmisítette a fedélzeti fegyverekkel.

A minisztérium szerint a 2014-ben elcsatolt 

Krím területe fölött csütörtök hajnalban az orosz légvédelem 11 repülőgép típusú ukrán drónt lőtt le. 

A félszigetet az orosz szárazfölddel a Kercsi-szoroson át összekötő Krími hídon felfüggesztették a forgalmat. A moszkvai katonai tárca arról is beszámolt, hogy éjfél után egy órán belül három repülőgép típusú drónt semmissítettek meg az Ukrajnával határos Brjanszk megye légterében.

(MTI)

Nyitóképünk illusztráció: Rendőrök Rosztov-na-Donuban 2023. szeptember 7-én. Az orosz légvédelem a város felett két drónt lőtt le. MTI/EPA

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2023. szeptember 14. 09:05
Honnan indultak a drónok?
johannluipigus
2023. szeptember 14. 08:28
Basszatok már oda rendesen az alattomos fuckrán terroristáknak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!