Trump egyszerre szállt bele Meghan Markle-be és Joe Bidenbe

2023. szeptember 06. 22:31

„Szívesen vitáznék vele. Imádnám. Annyira nem értek egyet azzal, amit csinál” – fogalmazott Harry herceg felesége kapcsán.

2023. szeptember 06. 22:31
TRUMP, Donald

Donald Trump volt elnök szívesen szállna vitába Meghan Markle-lel a királynővel való bánásmódja miatt – olvasható a New York Post hasábjain.

„Nem tetszett, ahogyan a királynővel bánt” 

–mondta Trump szerdán Hugh Hewitt konzervatív rádiós műsorvezetőnek.

Szívesen vitáznék vele. Imádnám. Annyira nem értek egyet azzal, amit csinál” – fogalmazott. A 77 éves Trump „nagyon barátinak” nevezte a kapcsolatát a néhai II. Erzsébet királynővel.

„Hihetetlen nő volt. 95 évesen is olyan éles eszű volt. 100%-os volt. Amikor Bident nézed, azt mondod, hogy ez egy másik bolygó” 

– folytatta.

„Nem ő vezeti a kormányt” – folytatta a 80 éves elnökről.

„Azok az emberek, akik körülötte vannak, akik nagyon okos fasiszták és kommunisták, ők azok, akik az országunkat irányítják” – tette hozzá az interjú végén.

Nyitókép: MTI/EPA/Michael Reynolds

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. szeptember 08. 15:38
Pojáca-szint.
nempolitizalok-0
2023. szeptember 07. 09:30
Jó látszik, itt is a libsik és az illibsik közötti kulturális különbség. Nem lefikázza, kinyomozza a családfáját, hanem szívesen megvitatná.
pipa89
2023. szeptember 07. 08:18
Keményít Trump, keményít. Mondjuk a helyzet sem lágy piskóta.
lájkbajnok
2023. szeptember 07. 00:17
Orbán Fucker Carlsonos videóját már vagy 10 millióan látták. Hatalmas siker! Akkor esetleg most már be meri tolni a képét az ATV-be is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!