Ott ül ez a négy-öt kretén az aszfalton, amikor valakiben végre elpattan a húr

2023. szeptember 08. 13:03

Ha többször, figyelmesen megnézed, nem bírsz szabadulni egy gondolattól: a rendet csináló, verekedő pasi ugyanis majdnem biztos, hogy arab.

2023. szeptember 08. 13:03
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Lássuk: »Klímaaktivisták« (értsd: frusztrált, unatkozó, identitászavaros faszkalapok) megint leülnek egy forgalmas útra Németországban (»német«? Ugyan!), és az esti csúcsforgalomban pokollá teszik több ezer ember életét.

Megjegyzés: »A szabadság addig tart, ameddig nem korlátozod más szabadságát« – ugyan kérem, ez már a múlt! Ezek a mai rohadékok úgy gondolják, nekik mindent szabad, másnak meg kuss.

Szóval ott ül ez a négy-öt kretén az aszfalton, amikor valakiben végre elpattan a húr, odamegy, és szép sorjában pofán vágja-rúgja az összeset.

Tíz emberből kilenc megelégedéssel nézi ezeket a képsorokat, még ha félve a pc diktatúrától nem is meri nyilvánosan bevallani. Igen ám, de ha többször, figyelmesen megnézed, nem bírsz szabadulni egy gondolattól: a rendet csináló, verekedő pasi ugyanis majdnem biztos, hogy arab. Megnéztem vagy ötvenszer, kikockáztam, és egyre biztosabb vagyok benne.

Ezt is ajánljuk a témában

Elfogyott a türelem: klímaaktivistákat vernek a német utakon (VIDEÓ)

„Verik, rugdossák és vonszolják őket.”

S ha igazam van, ha tényleg arab, akkor össze is állt a kép, itt van egy helyen minden, amit a mai »Német«országról tudni kell...”

Nyitókép forrás: X

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik