Kim Dzsongun megérkezett Oroszországba, Amerika látványosan tart a találkozótól

2023. szeptember 12. 07:43

Az Egyesült Államok kommunikációja szinte rettegést tükröz, nagy valószínűséggel a fegyverüzlet miatt Putyin és a koreai diktátor között.

2023. szeptember 12. 07:43

A CNN arról ír, hogy helyi idő szerint kedd reggel gurult be az észak-koreai diktátor luxus páncélvonata Oroszországba, aki 

négy év után először kelt útra. 

Hozzáteszik: a diktátor páncélvonata vasárnap délután hagyta el Észak-Koreát, húsz teljesen felszerelt és páncélozott kocsival, minek köszönhetően hatalmas súlya lett a szerelvénynek, így mindössze óránként 59 km/h-s sebességgel döcögött.

Amerika retteg

A Fehér Ház arra szólította fel Észak-Koreát, írja egy másik cikkben a CNN, hogy ne szállítson vagy adjon el fegyvereket Oroszországnak. Pat Ryder dandártábornok, a Pentagon sajtótitkára sajtótájékoztatón közölte, hogy az Egyesült Államok továbbra is aggódik amiatt, hogy Észak-Korea fegyverek és felszerelések szállítását fontolgatja Oroszországnak.

A szóvivő szerint 

a fegyverek és felszerelések „Oroszországnak biztosítása csak ennek a szükségtelen háborúnak az állandósulását szolgálná,  ártatlan ukránok halálát eredményezné”.

A szóvivő arra nem tért ki, hogy az amerikai fegyverszállítások miért is nem okozzák a háború állandósulását és ártatlan ukránok halálát.

Nyitókép: MTI/EPA/Pool/Szergej Ilnyickij

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ultimax
2023. szeptember 13. 13:43
A fegyverek szállítása "ártatlan ukránok halálát eredményezné". Jaj de édes. De hát mivel az ukránok imperialisták, és a USA szövetségese, ez a cél! Az ő, és a teljes imperialista világ megsemmisítése, szőröstül bőröstül - a szeretett vezető szerint. Azt ki gondolta, hogy Dzsongun ettől meghatódik?
Nasi12
2023. szeptember 13. 08:21
Rettegnek, hogy Kimék pontosabban tudnak majd lödözni. Esetleg LA -t is elérve. Cserébe pár milliónyi ex szovjet löszerért az ukrán frontra.
Csigorin
2023. szeptember 12. 20:03
A szóvivő arra nem tért ki, hogy az amerikai fegyverszállítások miért is nem okozzák a háború állandósulását és ártatlan ukránok halálát. na vajon miert nem...
Verdbenekhy
2023. szeptember 12. 16:19
Putyinnak jó napja van. Tekintélyes, tiszteletet parancsoló társaságba került...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!