Fiatalok hordái fosztogattak Philadelphia üzleteiben, mint egy zs-kategóriás filmben (videó)

2023. szeptember 27. 07:43

Az Apple boltot kifosztották, még a biztonsági őrt is megtámadták. Magyar szemmel szinte felfoghatatlan az egész, mutatjuk videón!

2023. szeptember 27. 07:43

A CBS News arról ír, hogy az Egyesült Államokban, a philadelphiai Center Cityben többnyire fiatalokból álló csoportok több üzletet is kifosztottak, köztük egy Apple-áruházat, és kedd este egy Foot Locker üzletben is történt egy támadás. A CBS Philadelphia a helyszínen járt: itt egy 

nagy létszámú csoport fosztogatott a belvárosban, üzletről üzletre vonulva.

Hangsúlyozzák: az üzletek kifosztása mellett egy biztonsági őrt is megtámadtak a Foot Lockerben, de a Rittenhouse Square-en, a Walnut Streeten található közeli Lululemon üzletben is fosztogatókat észleltek. A rendőrség közölte, hogy az incidensek után több letartóztatást hajtottak végre.

A csoportnál nagyméretű műanyag zacskók voltak, amelyeket lopott bolti áruval töltöttek meg,

írják. A surranók után/közben betértek páran a közeli Apple kereskedésbe is, alább látható a „bevásárlókörútjuk”:

Nyitókép: Képernyőmentés, CBS-videó
 

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kybon
2023. szeptember 27. 23:56
Mondjuk szerintem ez fenntarthatatlan. És mint ilyen, valami nagyobb előszele. (Vagyis Európa felkészülhetne egy komolyabb helyzetre. Mert a bambán nézés problémás lesz...)
pragmatika
2023. szeptember 27. 18:35
Azért arra kíváncsi leszek, milyen elnevezést találnak majd ki az afroamerikai helyett, ha ezt is lejáratják ezek a blm-es aktivisták ? (East Atlantic Americans ???)
need-info
2023. szeptember 27. 16:56
Egy átlagos nap Amerikában, nincs ezen semmi meglepő...
backsplash
2023. szeptember 27. 15:08
Négerek. Mint a majmok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!