Sallai lehet a harmadik magyar a Premier League-ben – nagy múltú londoni csapat igazolná le

2023. augusztus 16. 10:47

Egy nyár alatt nulláról háromra nőhet a világ legjobb bajnokságában játszó magyar válogatottak száma.

2023. augusztus 16. 10:47
null

A Freiburgban szereplő Sallai Rolandot szeretné szerződtetni David Moyes – legalábbis a Relevo újságírója, Matteo Moretti szerint. Információi alapján jelenleg két csapat is tárgyal a magyar szélső szerződtetéséről, a londoni West Ham mellett a francia Rennes is versenyben van.  A hírek szerint a korábban a Manchester Unitedet is irányító Moyesnak nagyon tetszik Sallai játéka, mindenképpen szeretné a csapatában tudni a magyar focistát, aki az éppen elkezdődő szezonban eddig egy gólt lőtt a Freiburgban, az ötödosztályú Oberachern elleni kupameccsen.

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2023. augusztus 16. 12:02
A másik nagy kedvencem! Döntsön kedve szerint, ott ahol jobban értékelik. Játékával, ternészetével és a magyar szívével érjen el kimagasló teljesítményt. Róla is várjuk a sport-rovatban a mindennapi Sallait!
Takagi
2023. augusztus 16. 11:49
Sok sikert!!!
Player1
2023. augusztus 16. 11:13
SOK SIKERT! Meglepő, hogy amikor egy sportoló építi a karrierjét, akkor mindenki milyen okos, mikor ő megy egyik multiból a másikba 2 FORINTTAL többért, AHHOZ SENKINEK SEMMI KÖZE... Térdelés? Ott ez a MUNKAKÖRI LEÍRÁS RÉSZE. Lehet, hogy Ő arra gondol, hogy még egyszer leellenőrzi a cipőfűzőjét, más meg gondol amit akar..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!