Méteres betonfallal őrzik a kamionos parkolót Calais-ban, de a migránsokat ez sem tartja vissza

2023. augusztus 20. 22:14

Kiderült az is: azért van olyan ország, amely „nem megfelelő célpont” számukra.

2023. augusztus 20. 22:14

Egy fiatal magyar kamionos a Tiktokján osztott meg egy meghökentő videót. Mint az a rövid felvételen elhangzik, a franciaországi Calais-ban már a parkolókat is mintegy négyméteres betonfallal és szögesdróttal kell védeni. Bár a sorompó alatt „egy személyautó is elfér” – tette hozzá.

Azonban a Tiktozó fiatalember szerint ez mit sem ér, mert 

a migránsok szabadon jönnek-mennek az elkerített területen is, 

kérdezgetik a pihenő kamionosokat, hogy merre mennek, vagy van-e egy szál cigarettájuk. Mikor a fiatal magyar sofőr közölte velük, hogy Oroszország az úticélja, és nem Anglia, elmondása szerint a bevándorlók közölték vele, hogy „az nem lesz jó”, majd továbbálltak.

A videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2023. augusztus 21. 09:18
2. Uniós politikának kellene lennie tagországok gettóinak, no-go zónáinak szisztematkus, közös erővel való FELSZÁMOLÁSA, az oda elkülönült tömegek KITOLONCOLÁSA, a kevés erőfeszítéssel termővé tehető sivatagokba, ahová csak víz kell. Márpedig vizek, a 10-20 ezer évvel ezelőtti vízhálózat felszín alatti megfelelői, folyók, tavak maradványai vannak a Szahara és Szaud-Arábia homokja alatt, de ott van a sivataggá vált, de az egyébként termékeny Mezopotámia is. Izrael megoldotta a sivatag termővé tételét.
csapláros
2023. augusztus 21. 09:17
1. lhotx 2023. augusztus 21. 08:54 ..."Határkerítést nem ildomos húzni, mert az nem haladó (woke-talan?), jó vastag gettófalak egy országon belül, na az a trendi!"...Határkerítést valóban nem ildomos húzni az Unió határain BELÜL, elvégre a politikai határoktól mentességre, az unió állampolgárainak SZABAD mozgására szerződtek a tagállamok. De ez nem azt jelenti, hogy az Unió KÜLSŐ határainak is átjárhatónak, ZÖLD határoknak kell lenniük! Márpedig az Unió KÜLSŐ határai NEM MŰKÖDNEK (kivéve Magyarországot és még néhány, a peremen lévő államot). Ha nincsenek külső határok, akkor törvényszerű, hogy BELSŐ határok, GETTÓFALAK létezzenek az Unió számára nem kívánatos, oda beintegrálódni NEM AKARÓ idegen tömegek számára. termékeny Mezopotámia is. Izrael megoldotta a sivatag termővé tételét.
lhotx
2023. augusztus 21. 08:54
Határkerítést nem ildomos húzni, mert az nem haladó (woke-talan?), jó vastag gettófalak egy országon belül, na az a trendi!
annakiss30
2023. augusztus 21. 06:51
Oroszország nem jó nekik, LOL :)) A kis finnyás népség. Pedig de meg nézném, mi fogadná őket ott... :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!