Lakóépületre zuhant egy helikopter Floridában (VIDEÓ)

2023. augusztus 28. 22:10

A balesetben ketten meghaltak.

2023. augusztus 28. 22:10

Ketten életüket vesztették, miután egy tűzoltó-mentő helikopter egy lakóépületbe csapódott a floridai Pompano Beach Airpark közelében hétfőn – számol be a Sky News.

A becsapódás pillanatában hárman tartózkodtak a gépen, egyikük, valamint egy, a földön tartózkodó személy meghalt. 

Az interneten közzétett videofelvételeken látható, hogy a helikopter közepéből lángok csapnak ki, amelyeket egy hosszú füstfelhő követ. A helikopter ezután kettétörni látszik, mielőtt spirálba fordul és a földre zuhan.

A felvétel itt tekinthető meg:

Nyitókép: Youtube/képernyőkép

 

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. augusztus 31. 01:27
Két halott....... Csalódtam......
GrumpyGerald
2023. augusztus 29. 10:23
Nem hiszem, hogy normális dolog, hogy egyes repkedő urak iskolák, lakóházak fölött replüljenek és védtelen és gyanútlan embereket, vagy emberek csoportjait/tömegeit megöljék a lélekvesztő szarmadaraikkal! Minden eset, ahol lakó- vagy középületre zuhan egy szerencsétlen roncshalmaz, felháborító és megbocsáthatalan és a légtérvédelmi szabályok és repülésirányítás stb. felelőssége! Sokkal szigorúbb szabályok kellenének a lakóterület fölötti repkedésre, legyen az repülőgép, helikopáter, sufnidrón vagy ufó!
Jajdejónekünk
2023. augusztus 29. 08:50
Látjátok, meg lehet írni egy hírt normálisan is. Nem kell "hoppá", "brutális", "bevédte", "kiderült", "mutatjuk", meg a többi ilyesmi, ami agyhalált okoz az olvasóknak.
Kozmosz
2023. augusztus 29. 00:47
Legalább 30-40 méteres esés után nyitható az ernyő, mert különben elkaphatja a rotor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!