Guy Verhofstadt a népességfogyásról: Orbán

2023. augusztus 31. 06:41

A belga EP-képviselő Elon Musknak akarta elmagyarázni a dolgokat.

2023. augusztus 31. 06:41

Volt Tucker Carlsonnak egy interjúja Orbán Viktorral, amit azóta már vagy 100 millióan láttak. Ezek egyike volt Elon Musk is, ahogy Guy Verhofstadt is. Musk kommentárjára Verhofstadt válaszolt, aki Orbánozott egy kiadósat.

Ezt is ajánljuk a témában

Guy Verhofstadt szerint ugyanis „a magyar népesség csökkenése annak köszönhető, hogy főként fiatalok hagyják el szép hazájukat... mert rosszul kormányozza azt az autokrata Orbán Viktor!”.

Nyitókép: AFP

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lanya
2023. szeptember 01. 19:43
Kussolj már el a francba, Te szörny-szülemény!
DE JÓ
2023. augusztus 31. 17:29
Meséljél már te, biológia szégyene, hogy miért is kellenek nektek a bevándorlók?????? Mert nincsenek gyerekeitek?????? A jóléti buborékotokban elkorcsosult agyatokkal meg azt hisztek, hogy csak beszélő szerszámokat hoztok be, akik csak dolgoznak nektek, és semmi mást nem csinálnak és nem is akarnak, legfeljebb néha szavaznak rátok, ha nektek arra van szükségetek. Hát nem... Meséljél csak, hány embert halt meg Belgiumban meg Nyugat-Európában terrortámadás miatt? Meséljél csak, melyek a legyakoribb nevek a belga mega nyugat-európai szülészeteken meg az óvodákban? Meséljél csak a belga meg nyugat-európai migráns negyedekről? A belgák, svédek, stb., mért nem ott élnek? Genetikai és erkölcsi hulladék.
KBA98
2023. augusztus 31. 16:50
Ezt a szemetet miért nem vágja már fejbe valaki?
FreeEurope
2023. augusztus 31. 16:44
A ballib mindig azt hiszi, hogy ha az egoja nagy, akkor az IQ-ja is magas. Pedig fordítottan arányos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!