Ki szívta fel a fehér csíkot? Trump biztos benne, Bidenék kokainoztak a Fehér Házban

2023. július 07. 09:07

„A Fake News Média hamarosan azt fogja mondani, hogy a talált mennyiség »nagyon csekély volt«, és hogy valójában nem is kokain” – írja a korábbi elnök.

2023. július 07. 09:07

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy ki kellett üríteni a Fehér Ház turisták által is látogatható nyugati szárnyát vasárnap, miután a Titkos Szolgálat az épületrész rutinszerű ellenőrzéskor gyanús fehér porra bukkant, melyről keddre kiderült, hogy kokain.

Valaki tényleg azt hiszi, hogy a Fehér Ház nyugati szárnyában, az Ovális Irodához nagyon közel talált KOKAINT Hunteren és Joe Bidenen kívül bárki más használhatta?

kérdezi Donald Trump a Truth Social-ön. A korábbi amerikai elnök szerint „a Fake News Média hamarosan azt fogja mondani, hogy a talált mennyiség »nagyon csekély volt«, és hogy valójában nem is KOKAIN volt, hanem közönséges aszpirin, és a történet le is lesz zárva”.

„Látták a KOKAIN környékén a tébolyult Jack Smith-t, az őrült, Trump-gyűlölő ügyészt? Szerintem úgy néz ki, mint egy drogos!” – zárta bejegyzését Donald Trump.

Nyitókép: MTI/ EPA/ Pool/ Stefani Reynolds

 

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2023. július 07. 10:05
A vén hülyén nem látszik, hogy be van lőve vagy sem, mert egyfolytában testkoordinációs zavarokkal küzd és zöldségeket beszél, vagy szunyókál a tárgyalásain.
Reszelő Aladár
2023. július 07. 09:15
Ha netán az elnök is ezzel tud csak egyenesen járni, akkor legalizálni fogják, legalábbis orvosi rendelvényre használható lesz. Ezzel Hunter minden problémája megoldódik, mert ha orvos írja fel, akkor majd nem számít drogozásnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!