Elképesztő: az egyik német szülészeten már nincs kiírva németül a látogatási idő

2023. július 27. 21:58

A döbbenetes fotót Bayer Zsolt tette közzé.

2023. július 27. 21:58
Egy német kórház. Németország, Stuttgart, Katharinenhospital, szülészeti osztály. A felvétel most készült. A bejárati ajtón angolul(?), törökül és valamilyen arab nyelven van kiírva a látogatási idő. Németül már nincs.

Egészen elképesztő fotót osztott meg csütörtökön Bayer Zsolt a blogján.

A fotó egy stuttgarti kórház, a Katharinenhospital szülészeti osztályán készült.

A dolog pikantériája, hogy „a bejárati ajtón angolul(?), törökül és valamilyen arab nyelven van kiírva a látogatási idő” – írta a publicista. Németül már ki se írták a látogatási időt.

„Lehet tippelni, vajon miért...” – fejezte be gondolatait Bayer Zsolt.

Nyitókép: Bádog blog

 

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egon samu
2023. július 31. 11:17
Német nök ne szüljenek! Inkább legyenek leszbikusok, transzok, genderisták vagy klimaterroristák. Hülye németböl már így is túl sok van...
bunko-jobbos
2023. július 29. 20:59
Ez a mandi motor valami fos. Ha beállítom, hogy a legrégebbi hozzászólások legyenek elől, és utána megnyomom, hogy további kommentek is látszódjanak, akkor sem tudom előhozni az összes hozzászólást. ha megnyomom, hogy elől legyenek a legfrissebbek, akkor olyan bejezéseket látok, amiket a másik esetben nem. Tehát nyilvánvalóan nem lehet megnézni az összes hozzászólást. Vegyenek már fel végre programozókat is, mondjuk egy hétre.
Mandiner444hu
2023. július 29. 18:16
Germanisztán
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. július 29. 07:36
Elképesztő! 2050-re összeomlik a magyar nyugdíjrendszer ami gyermekszámra épül csakis.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!