Aligátor tört be egy házaspár hálószobájába az Egyesült Államokban (VIDEÓ)

2023. július 08. 14:17

Azt feltételezik, hogy a házaspár kutyáját követve juthatott be a házba az állat.

2023. július 08. 14:17

Egy házaspár hajnali 1 órakor zajokra lett figyelmes, majd Don Schultz felkapcsolta a villanyt, és egy aligátort talált a hálószobája előtt – írta meg a Washington Post.

A lap közölte, hogy Louisianában gyakran lehet aligátorokkal találkozni, de a helyzet akkor is félelmetes volt.

Egyszerűen nem számítasz rá, hogy egy a házadban is lehet”

– mondta az 55 éves Jan Schultz.

Valószínűleg a házaspár házőrző kutyáját követve juthatott be a házba az aligátor. „Az aligátorok nagyon szeretik a kutyákat üldözni, ezért feltételezzük, hogy valószínűleg őt követte” – mondta Don.

Amikor a rendőrök a helyszínre értek, egy profi állatbefogó segítségét kérték.

Az aligátorról készített felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lbs0420
2023. július 10. 02:21
Én nem teketóriáztam volna - ha ott élek! Egy jól irányzott lövés a fejébe, utána irány az egyik kuka! Rászórni egy adag ócska lomot és a probléma megoldva! Az ilyen mocskokat nem befogni kell, hanem lelőni!
alenka
2023. július 09. 22:32
Cuki aligatorok....csak sokasodjatok...
21 gramm
2023. július 08. 21:15
Az hogy ezek bemennek a házak kőzé, Louisianaban vagy Floridában, az mindennapos. Házakba ritkábban, de nem kivételes. Alligátor, iguana és társai. Egyébként ez egy kis példány volt, több mint kétszeresére is megnő még. Tengerparti városok tele vannak csatornákkal, azon végig felúsznak, bárhol kimásznak.
figyelő4322
2023. július 08. 18:39
Ha nem is mindennapi eset, de előfordul a déli államokban. Az alligátort (hacsak nincs teljesen kiéhezve) még el lehet kergetni... Igazából a mérges kígyóktól érdemesebb félni, pl. a csörgőkígyó igen elterjedt és veszélyes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!