Brutális felvétel a Wagnerre mért orosz légi csapásról (VIDEÓ)

2023. június 27. 08:52

Nem kímélték a puccskísérletben résztvevőket.

2023. június 27. 08:52
null

Újabb felvételek láttak napvilágot arról, hogyan támadta a Wagner-csoport Moszkva felé tartó konvoját az orosz légierő. Az egyik videót egy Voronyezs közelében az autópályán haladó személygépjármű fedélzeti kamerája rögzítette. Ezen az látható, hogyan éri bombatalálat a szembe sávban közlekedő wagneresek menetoszlopát.

Egy másik felvételen, amelyet az autópálya egyik térfigyelő kamerája rögzített egy másik légicsapás láthat az orosz M4-es autópályán. A június 24-ei Wagner-lázadásnak a hírek szerint körülbelül 20 halálos áldozata volt.

***

 

Nyitókép: képernyőfelvétel

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NoFace
2023. június 27. 13:59
Lehet, hogy valódi robbanás volt de lehet, hogy nem. Mindenesetre videoszerkesztővel, Photoshop-al nem kell, hozzá egy óra ilyent előállítani. Ami érdekes, hogy nem látni a lökéshullámok hatását, se a növényeken, se a kamionokon, az ilyenkor szokásos törmelékeső is elmaradt... Sőt még egy ember is mintha minden érdeklődés nélkül állna a kamion mögött, hogy átmehessen a forgalmas úton.
Blab
2023. június 27. 12:50
Egy álló konvoj, álló kamionja robbant fel. Nem volt itt puccs....el volt tervezve.
kafabatka
2023. június 27. 12:01
Ennyit a "Fejvesztve próbálja lassítani Moszkva az előrenyomuló Wagnert" Mandineres cikkről. Bumm! De amiről nem ír a Mandiner: https://t.me/intelslava/49432 Szóval,az osztrákokkal anno jól kiegyeztünk olyannyira,hogy minden közös volt,kivéve a hadügyet,pénzügyet és külügyet. Na,lehetséges hogy bevisznek a csalánosba MINKET,hogy majd jól megb.....nak minket,távozáskor meg ajándékként kapunk egy másik "kastélyt" Brüsszel környékén csak addig,míg aláírunk megint valami ocsmányságot.
DrLecter80
2023. június 27. 11:57
Mennyire egy FAKE szar hír.. Én nem látok Wagneres autókat, csak kamionokat, de ja..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!