Muszlim vallási vezető: Oroszország és Magyarország romboló hatással vannak a boszniai viszonyokra

2023. június 27. 10:26

A bosznia-hercegovinai Iszlám Közösség vezetője azt is nehezményezte, hogy az USA nincs jelen katonailag az országban.

2023. június 27. 10:26
null

Husein Kavazovic, a Bosznia-Hercegovina-i Iszlám Közösség első embere szerint az ország Európa gyámsága alatt áll, és aki bármivel kísérletezne az országon, megteheti – írja a horvát Jutarnji. A vallási vezető hozzátette, problémásnak tartja, hogy az Egyesült Államok még csak szimbolikusan sincs jelen katonailag az országban.

Szerinte Magyarország és Oroszország „romboló” hatással vannak a boszniai viszonyokra. Arra kérte az amerikaiakat, hogy vegyék észre, Szerbia, Horvátország, Oroszország és Magyarország úgy viszonyulnak Bosznia-Hercegovinához, ahogyan nem kellene.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: Samir Jordamovic / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
florin
2023. június 28. 13:32
Az imám a muszlimok LMBTQ.....tagozatát vezeti Boszniában
machet
2023. június 28. 09:07
Na ezt a figurát meg ki gyártotta?
Zolotarjov
2023. június 28. 00:30
A Balkánon terjeszkedő iszlám közös ellenség..
Babafos
2023. június 27. 22:05
Ekkora marhaságot régen olvastam. Még, hogy amcsik kellenek, hogy rendet tegyenek, és ezt egy muszlin mondja. Hova fajult a világ. Magyarország romboló, hát a fajtájára ez lehet, ha keresztény országnak vallja magát és nem nagyon tetszik a nyugati mindent is fogadjunk el vallási szolidaritás, ami ellen elég sokáig küzdöttünk, a mai napig. De ez a legkevesebb. Még, hogy az amerikaiak tegyenek rendet, ez nem járt történelem órára?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!