Falut épít Oroszország a nyugati konzervatív menekülteknek

2023. május 12. 18:12

Eddig már 200 család jelezte, hogy ideológiai okokból Oroszországba szeretne költözni, legalább is az oroszok szerint.

2023. május 12. 18:12
null

Konzervatív amerikaiaknak és kanadaiaknak építenek falut Moszkva mellett, írja a Moscow Times. A település építését jövőre kezdik meg. Az építkezés célja, hogy Oroszország a nyugati liberalizmus ellenpólusaként egy hagyományos értékeket képviselő menedék lehessen a konzervatívok számára. 

Az új településnek állítólag már meg is vannak a leendő lakói. Timur Beslangurov orosz migrációs ügyvéd szerint eddig nagyjából 200 család jelezte, hogy ideológiai okokból Oroszországba szeretnének költözni.

A falu megépítését a hatóságok még nem jelentették be nyilvánosan.

Nyitókép: Ilya Pitalev / Sputnik / Sputnik via AFP

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ozdiszatir
2023. május 13. 02:54
Mit fognak csinálni? Hol fognak dolgozni? A munkahelyüket fegyveres öt kíséri majd öket, az átlag orosz orkok miatt? Lesz külön bolt otthoni áruval vagy átállnak a káposztára? Gondolom külön iskola lesz....LÁGER
pemete jakab
2023. május 12. 22:13
"Az építkezés célja, hogy Oroszország a nyugati liberalizmus ellenpólusaként egy hagyományos értékeket képviselő menedék lehessen a konzervatívok számára." Válások, alkoholisták, drogosok, házasságon belüli erőszak, korrupció stb. területén hogy áll Oroszország a nyugattal összevetve? Mert ugye ők állítólag konzervatív értékeket képviselnek.
18.0 fok
2023. május 12. 21:08
ezt már ismerjük, állítólag ide is tízezrével érkeznek nyugatról menekültek. azt is megmosolyogtuk, ezt is.
mamarizsa
2023. május 12. 20:32
Akkor a fideszeseknek megvan az új lakhely. Mehetnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!