Barack Obamát is kitiltották Oroszországból

2023. május 20. 08:20

Ez a bosszú az oroszellenes szankciókra.

2023. május 20. 08:20
null

Az orosz külügyminisztérium közleménye alapján Barack Obama volt amerikai elnök is rajta van azon az ötszáz amerikai állampolgárt tartalmazó listán, akiktől Oroszország megtagadta a beutazás jogát, válaszul az ellene rendszeresen bevezetett amerikai szankciókra, valamint arra, hogy megtagadták Szergej Lavrov utazását az ENSZ-ülésre. – írja a Guardian

A szöveg szerint rég ideje lenne, hogy Washington megtanulja: „egyetlen Oroszország elleni ellenséges támadás sem marad kemény válasz nélkül”.

Az eltiltott állampolgárok között van Barack Obamán kívül a végrehajtó hatalom különböző szintű vezetői, köztük Nina Jankowitz, a Fehér Ház „orosz dezinformáció” elleni küzdelemért felelős kezelője, valamint a 2022. novemberi választásokon először megválasztott szenátorok és kongresszusi képviselők, a Kijevnek fegyvert szállító vállalatok vezetői.

Nyitókép: Mandel NGAN / AFP

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hyazinth
2023. június 21. 14:46
Én viszont szívesen látom Barack Pálinkát az otthonomban.
MyOp
2023. május 22. 10:16
Vajon miért.
Tidal_wave
2023. május 21. 00:28
Vida Ildikó sem akart soha az USA-ba menni, Obama sem akart Oroszországba...
Martell 2
2023. május 20. 23:02
A majom amúgy sem hiszem hogy oda vágyna, a meleg éghajlat jön be neki, ahol banán van :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!