Nem fogják kitalálni, hogy kivel találkozott Putyin szombaton

2023. március 05. 09:17

Az orosz elnök szombaton találkozott a híresztelések szerint súlyos betegségben szenvedő Ramzan Kadirov csecsen vezér fiával.

2023. március 05. 09:17
null

Az orosz elnök szombaton találkozott a híresztelések szerint súlyos betegségben szenvedő Ramzan Kadirov csecsen vezér fiával, Ahmad Kadirovval.

A találkozóra azért került sor, mert a mindössze 17 éves Ahmad Kadirov szombaton megházasodik.

A találkozóról Ramzan Kadirov is beszámolt a saját Telegramján. Azt írta, hogy Putyin gratulált a fia házassághoz, de azzal kapcsolatban, hogy pontosan miről diskurált Putyin és a fia, ő sem rendelkezik pontos információkkal. Hozzátette: Putyin emlékeztette a fiát arra, hogy folytatnia kell az utat, amelyet nagyapja, az idősebb Ahmad Kadirov megkezdett.

 

 

***

Nyitókép: Twitter

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balu3
2023. március 06. 09:39
Utód bemutató. Majd őt is mindenhonnan ki kell menteni a mindenre alkalmatlan csecsen gyülevész erőivel.
hlaci83
2023. március 05. 19:48
Kedves cikkíró! A nagy bulváros címmel ellátott cikknek, vajon mennyi lehet a visszafordulási rátája? Látszik, hogy kattintás után fizetnek, aztán, hogy 2mp múlva vissza gombot nyomnak, az már mind1. Hajrá Mandi, csak így tovább. A főszerkesztőnek külön jár a dicséret, hogy ezt hagyja.
-Zsolt-
2023. március 05. 15:22
Az apja fosott kitenni a lábát Csecsenföldről. Putyin emlékeztette, hogyan csináltak konfettit a nagypapiból, és felajánlott neki 100 tizenéves orosz szűzlányt/fiút nászajándékul.
Ehetős Odó
2023. március 05. 15:22
Úgy látszik, akkor a fater tényleg komoly beteg lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!