Majdnem összeomlott Oroszország legnagyobb mecsetje (VIDEÓ)

2023. március 14. 17:14

Nem történt külső beavatkozás, a szél hatására dőlt le a toronydísz.

2023. március 14. 17:14
null

Összedőlt Oroszország legnagyobb mecsete, az al-Rahím, melyet még 2007-ben kezdtek el építeni. A vallási épület Ufában, Baskíria központjában épült, ugyanakkor maga az építkezés soha nem fejeződött be.

Az összedőlésről felvétel is készült, ezen az látható, amint a mecset egyik minaretjének csúcsdísze megbillen, majd az épületre zuhan.

Az orosz hatóságok megerősítették a videó valódiságát, de hozzátette: személyi sérülés nem történt és az épület sem szenvedett szerkezeti károkat.

A toronydísz szinte biztosan nem külső beavatkozás hatására dőlt le, az orosz hatóságok szerint az erős szél játszott közre a balesetben.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. március 15. 07:14
"Az építkezés soha nem fejeződött be, majd tavaly leállt, mivel a költségvetést Putyin ukrajnai inváziójára fordították. A minaret ma összedőlt." Méghogy nem hatnak a szankciók XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD még Allah is gyűlöli a népirtó putykát !!!!!!!!
LancelotDuLac
2023. március 14. 21:06
Az ukrán zászlóalj tűpontos tüzérségi csapással megsemmisíti az orosz tankot. https://www.youtube.com/watch?v=_e_GBvmHGTI 27 685 megtekintés 2023. márc. 14. Gyönyörű találat!!!!!!!!!!
Krupp Skya
2023. március 14. 19:29
Az angol titkosszolgálat és az angol tudósok szerint amivel a CIA is egyet ért a kettővel, ez Isten figyelmeztetése Putyinnak. Mi ugyan nem hiszünk Istenben de lehet hogy ez az.
Loopus
2023. március 14. 19:13
Ott áll az eredeti szövegben is: "The minaret collapsed today." Rendben, kétségtelenül nem az egész mecset, de a minaretet a ledőlt csúcsdísz valóban lerombolta, összedöntötte. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!