Kadirov: A harmadik világháborútól rettegjünk, vagy orosz nép érdekeit védjük?

2023. február 09. 09:29

„Aki karddal érkezik hozzánk, nyugodtan távozzon is tőlünk karddal?” – kérdezte a csecsen vezető.

2023. február 09. 09:29
null

Ramzan Kadirov továbbra is folytatja a háborús hergelést Telegram-csatornáján, bejegyzésében méltatlankodik néhány orosz tábornokon, akik sokallták a csecsen vezető azon kijelentéseit, melyekkel Lengyelországot fenyegette. A csecsen vezető – aki Viktor Szobolevet nevesítette meg posztjában – strucchoz hasonlította azokat a magas rangú tiszteket, akik a harmadik világháború kirobbanása ellen érvelnek. 

Nem értem. A harmadik világháborútól kellene rettegnünk, vagy az orosz nép érdekeit védenünk?”

– teszi fel a kérdést Kadirov, aki ezután azzal folytatja: „a NATO és EU tagjai rakétákkal, lőszerrel látják el a kijevi fasiszta rezsimet, amellyel aztán lövik az orosz városokat. A mi területeinket”.

Kadirov ezután azzal vádolta meg Szobolevet, hogy „előre elveszítette fejében a háborút” és „Európa-párti párbeszédet folytat”, ezért azt javasolta neki, „adja meg magát inkább most a lengyeleknek”.

Nyitókép: Mikhail Metzel / SPUTNIK / AFP

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gombóc XVI. Artúr
2023. február 09. 11:11
Tök vicces, hogy a diktátor csecsen vezér az orosz népért aggódik...
Ízisz
2023. február 09. 10:12
Z Európának már konyec!!! ursula is minden létezőt megtett érte, hogy így legyen!!! usa bérenc cselédje segíti elő a Great Reset program megvalósulását... Ezen nincs mit szépíteni... A tények magukért beszélnek!!!
rossztündér
2023. február 09. 10:02
Sűrűsödnek Putyin horrobohócainak fenyegetőzései az atomháborúval. Medvegyev, Szolovjov, Rogozin, Kadirov után tegnap Guruljov is ismételten követelte a nukleáris fegyverek bevetését: "Nem kell félnünk attól, amitől szükségtelen félnünk. Győznünk kell. Ennyi. Azokkal az eszközökkel kell ezt elérnünk, amikkel rendelkezünk. Megvannak azok a fegyvereink, amik megvannak. Emlékeztetem önöket arra, hogy az atombomba nem csak egy bomba, hanem az egész orosz nép öröksége, amit a legkeményebb szenvedések árán szerzett meg. Jogunk van rá, hogy használjuk hazánk megvédésére. A doktrína megváltoztatása csak egy papírdarab. Érdemes meghozni a döntést." Az, hogy Oroszország rádioaktív üvegsivataggá változtatása mennyire védi meg a hazájukat, az ezeknek a majmoknak az agyában nem fordul meg. Még szerencse, hogy a jelek szerint az orosz tábornokok fékentartják őket. Egyelőre.
II.baljoska61
2023. február 09. 09:50
A csecsen, aki a hazáját rommá lövő, a honfitársait halomra gyilkoló muszka tömeggyilkos állatokat támogatja... A nemzet-, és hazaáruló tipikus megtestesítője. Magyar megfelelője a fideszes....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!