Elhunyt Elvis Presley lánya

2023. január 13. 10:07

Lisa Marie Presley 54 éves volt.

2023. január 13. 10:07
null

Meghalt 54 éves korában Lisa Marie Presley, énekes, dalszerző, Elvis Presley legendás amerikai énekes egyetlen lánya. Lisa Marie Presley egy Los Angeles-i kórházban hunyt el helyi idő szerint csütörtökön, néhány órával azt követően, hogy mentővel a sürgősségi osztályra vitték.

„Nehéz szívvel osztom meg a lesújtó hírt, hogy csodaszép lányom, Lisa Marie elhagyott bennünket” – írta édesanyja, Elvis Presley hajdani felesége, Priscilla Presley közleményében. „Ő volt a legszenvedélyesebb, legerősebb és legszeretőbb nő, akit valaha ismertem” – tette hozzá.

Lisa Marie hasonlított apjára kisugárzásában, arcvonásaiban, mély, búgó hangjában, és karrierjében is követte őt:

a kétezres években saját rockalbumot jelentetett meg, fellépett mások mellett Pat Benatarral és Richard Hawley-vel. Apja felvételeihez is csatlakozott, ráénekelt többek között az In the Ghetto és a Don't Cry Daddy című számokra.

Az AP hírügynökségnek 2012-ben mondta:

Születésének híre bejárta a világsajtót. Tavaly Baz Luhrmann rendező Elvis című filmjének bemutatóján, majd a díjátadókon édesanyjával, Priscillával jelent meg.

Kedden részt vett a Golden Globe-gálán, hogy ünnepelje a filmen apját alakító Austin Bulter díját. Napokkal korábban apja gracelandi házában volt, hogy megemlékezzen az énekes születésnapjáról.

(MTI)

A nyitóképen Lisa Marie Presley. Fotó: Chris Delmas / AFP

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dr. Greta Grünberg
2023. január 13. 14:50
Glamúros trendi szexi cisznő! Valószínűleg a zaklatások és a dzsendererőszak is hozzájárultak a korai halálához.
letsgobrandon
2023. január 13. 10:47
az amerikai álom nem csak a csórókat öli meg
Ólat a trolloknak
2023. január 13. 10:25
Az unokája már öngyilkos lett, gondolom ez is adagolt valamit..
h040183
2023. január 13. 10:19
Na de ilyen fiatalon?!? Isten nyugosztalja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!