Medvegyev elárulta, mit tenne az „árulókkal”

2023. január 09. 09:27

Ismét nem finomkodott a szavakkal az orosz politikus.

2023. január 09. 09:27
null

Telegramon üzent Dimitrij Medvegyev, ahol arról írt, miképp kellene bánni azon oroszokkal, akik átálltak az ukránokhoz, vagy az ő szava járását használva 

a jelentéktelen kis szardarabokkal”.

Medvegyev azt írja: korábban már írt erről a témáról, és azután egy „komoly diskurzus” indult arról, hogy a törvény szerint, vagy az igazság nevében járjanak-e el az orosz vezetők. Medvegyev tisztázta: ő a törvény szerinti megoldás híve, de amennyiben a törvény „nem működik”, vagy „nem éri el a célját”, úgy a háborús idők „különleges szabályai szerint” kell eljárni. Ilyen szabályok szerinte mindig is léteztek háborúk alatt. Ennél tovább nem részletezte álláspontját. 

Nyitókép: Loic Venance / AFP

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2023. január 12. 18:57
Sokan alig várják, hogy Putyin helyett Medvegyev legyen az oroszok vezetője!
files32
2023. január 09. 10:44
Szopni fogtok Májzsugor.
kabajeva
2023. január 09. 10:40
Akkor én is elárulom mit tennék ezzel az alkoholista gnómmal: a pöcsénél fogva lógatnám fel.
Jason Bourne
2023. január 09. 10:39
"amennyiben a törvény „nem működik”, vagy „nem éri el a célját”, úgy a háborús idők „különleges szabályai szerint” kell eljárni" A régi daliás időkből meríthettek is ötleteket: a saját rohamozó csapatok mögé fel kell állítani géppuskákat, aztán ha megtörik a lelkesedés és visszavonulnának akkor ledarálhatják az "árulókat".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!