„Közös elszámoltatás vár rájuk” – Podoljak megfenyegette Oroszország szövetségeseit

2022. december 23. 18:30

Iránnak, Észak-Koreának és Belarusznak üzent Zelenszkij főtanácsadója.

2022. december 23. 18:30
null

Mihajlo Podoljak, ukrán elnöki tanácsadó a Twitter-oldalán jelentkezett be, és fenyegette meg a Moszkvát támogató államokat. Zelenszkij tanácsadója szerinte ezeket az országokat el kell számoltatni.

„Irán (drónok és rakéták), Észak-Korea (lőszerek és fegyverek), Belarusz (infrastruktúra, terület és felszerelés). Ténylegesen és jogilag is elismert szövetségesei Oroszországnak a háborúban, a tömeges népirtásban és az ukrán városok lerombolásában.

– fogalmazott bejegyzésében az elnöki tanácsadó. 

 

Nyitókép:  Emin Sansar / Anadolu Agency / AFP

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2022. december 24. 10:43
Kurva anyádat patkány.
Kivűlálló
2022. december 24. 00:02
„Közös elszámoltatás vár rájuk” – Podoljak megfenyegette Oroszország szövetségeseit" Az ukrán kutyákra meg elkerülhetetlen pusztulás! Van egy majomparádé az ukrán vezetői körben akit még magánál Zelenszkijnél is jobban utálok és ez a "Belorusz száműzött" Podoljak! :) Ami vigasztal az az, hogy Ő is ott fog lógni a főnöke mellett egy jól megfont kötélen, valahol Ukrajna megsemmisült területén!
Piliscsabai
2022. december 23. 23:00
Ilyen gengszter ábrázatú ukránt mint a Podoljak ritkán lát az ember
DE JÓ
2022. december 23. 21:55
Ez már csak így megy, hogy ha a szétbombázott, fagyoskodó Ukrajnában egy mérges pszichopata Zselé fenekéből azt mondja, hogy a tőlük 3-4 ezer km-re lévő 90 milliós Iránt, meg a 10-11 ezer km-re lévő zárt országot, Észak-Koreát, na, meg persze, az orszokkal amúgy teljesen természetes módon, kultúrálisan és gazdaságilag is együtt lélegző Belorusziát el fogják számoltatni, akkor azok el is lesznek számoltatva. Hát persze... Viszont, szerintem ebbe minket is beleértenek... Hiába a rengeteg humanitárius segély, a menekült támogatás, meg a gáz- és áramszállítások, ezeknek semmi nem számít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!