Medvegyev: Az árulók nyomorult torzszülöttek, jobb, ha sosem térnek vissza Oroszországba

2022. december 28. 17:47

Ismét elszabadult Telegram-oldalán az orosz politikus.

2022. december 28. 17:47
null

Medvegyev Telegram-oldalán írt arról, hogy szerinte csakúgy, mint az első világháború során, úgy most is vannak oroszok, akik Oroszország vereségében bíznak a háború kapcsán. Az orosz politikus szerint ezeket az embereket közellenségnek kell nyilvánítani, még akkor is, ha amúgy büntetlen előéletű. 

Ezek az emberek nyomorult torzszülöttek, akik saját honfitársaik halálát kívánják. Érthetetlen az emberi elme”

– írja Medvegyev, aki szerint ezeket az embereket nem szabad életük végéig sem visszaengedni Oroszországba. Csakis nyilvános bocsánatkérés után lehetne dönteni arról, hogy kegyelemben részesülnek-e, de mint Medvegyev írja, „jobb, ha soha nem térnek vissza”.

Nyitókép: Ekaterina Shtukina / Sputnik / AFP

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2022. december 29. 08:39
Medvegyevet Putyin a merényletek elleni biztonsága miatt sztárolja maga mellett, hiszen senki nem akar elnöki székben látni egy ilyen véresszájú barmot. Azt mondják, Putyin után csak rosszabb jöhet.
Dugin
2022. december 28. 22:42
Itt is sokan leírták már, ha pl. a románok megtámadnák Magyarországot fegyvert fognék, de ha valami elmebeteg miatt mi támadnánk meg Romániát, nem igen mennék oda meghalni. Ok, az Orosz Ukrán konfliktus ennél valamivel bonyolultabb, de a azért a lényege kb. ez.
Kristály
2022. december 28. 20:15
Ez érvényes a mi ellenzékünkre is torzszülöttek a hazaárulástól. Jó volna kibaszni őket az országból vagy totál kiszavazni a parlamentből.
Csigorin
2022. december 28. 20:10
mert zellerek demoktatikusan oszlophoz kotozik oket amugy meg ha a hazad haboruban all es az ellensegnek drukkolsz az sose tesz jot az egeszsegnek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!