A Pussy Riot dala az ukrajnai háború ellen tiltakozik (videó)

2022. december 24. 20:20

Az orosz női rockbanda Putyin felelősségre vonását is követeli – írja a The Guardian.

2022. december 24. 20:20
null

A banda a „Mama, Don't Watch TV” című új dalában – amely egy fogságba esett orosz sorkatona szavaira utal – az orosz vezető „vérszomjas bábjai” és a „háborús bűnösök" ellen tiltakozik – írja a The Guardian.

A Pussy Riot az ukrajnai háború, az orosz cenzúra és az ellen tiltakozik, hogy a Nyugat szponzorálja a rezsimet azáltal, hogy Oroszországtól vásárol olajat és gázt. Azt is követelték, hogy az orosz elnököt, Vlagyimir Putyint állítsák nemzetközi bíróság elé.

Nyitókép: Képkivágás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2022. december 25. 13:25
Orwell
Tuners
2022. december 25. 10:36
Belehalgattam, elég lapos, rocknak nem rock, elektronikusnak szar, rapnek meg nem rap csak valami monoton kántálás. Pont guardianre való na de ide..? Jó példa hogy ideológiából, lényegi tehetség nélkül is lehet hírnevet szerezni. Akkor már inkább dlb ha már Orosz elektronikus zene azok legalább tehetségesek abban amit nyomnak.
B_kanya
2022. december 25. 08:23
Donyeckről mit mondanak?
kaltran
2022. december 25. 07:40
Levágott pópa fejet nem esznek? Bródy bácsi mé nem csápol nekik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!