Már megint meghalt egy orosz milliárdos – ezúttal helikopterbaleset történt

2022. november 29. 20:31

Vjacseszlav Taran az ukránok szerint az orosz hírszerzéssel is kapcsolatban állt.

2022. november 29. 20:31
null

Meghalt Vjacseszlav Taran, a Forex Club és a Libertex alapítója egy rejtélyes helikopterbalesetben Monacoban. Vele lett volna egy ismeretlen utas is, de ő az utolsó pillanatban lemondta a repülést – számolt be az RTL.hu.

Az 53 éves orosz milliárdos, aki az ukránok szerint az orosz hírszerzéssel is kapcsolatban állt, a svájci Lausanne-ból repült egy tapasztalt pilótával a Monacair H130-as helikopterén. A pilóta egyébként szintén életét vesztette. Hogy a balesetet mi okozta, egyelőre nem tudni.

Az utóbbi időben iszámos furcsa halálesetről jönnek hírek Oroszországból, többnyire energetikai cégek vezetői, oligarchák, újságírók távoznak szokatlan módon e világról. Október közepén például a partyizanszki hadkiegészítő parancsnokság vezetőjére találtak rá otthonában felakasztva. A 49 éves Roman Malikról azt tartják, hogy Putyin egyik közeli munkatársa volt, aki a csecsen hadjáratban is részt vett korábban.

Nyitókép: Twitter

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2022. november 30. 16:15
És még azt mondják, hogy "a mosónők korán halnak".
Belakiss
2022. november 30. 11:59
És nem lőtte ötször mellbe magát? MIlyen engedetlen fickó...
bandee1
2022. november 30. 08:24
Dolgozik a cia. Vilagszerte.
Dugin
2022. november 30. 08:14
Az a fura, hogy még soha nem írták le, hogy mi áll ezek mögött a dolgok mgött, vagy mi állhat. Jó persze lehet, szervezkednek egyesek Putyko háta mögött, aztán a titkos szolgálat meg levadássza őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!