Medvegyev: Olvasom az ellenség elemzéseit. Ne reménykedjetek!

2022. október 24. 17:14

Az orosz politikus reagált azokra a híresztelésekre, melyek szerint az oroszok kezdenének kifogyni a fegyverekből.

2022. október 24. 17:14
null

Telegram-csatornáján számolt be arról Medvegyev, hogy ellenőrzést tartottak az Uralvagonzavod vállalatnál, amely „a páncélozott járművek legnagyobb gyártója” Nyizsnyij Tagil területen. Mint írta, megvitatták a csapatoknak szánt felszerelések szállításának felgyorsítását, valamint a „meglévő problémák kiküszöbölését”. Feladatul tűzték ki az „államvédelmi megrendelés szigorú végrehajtását”.

Bejegyzéséhez hozzáfűzte: „Az ellenséges elemzőket olvasva többször találkoztam olyan kijelentésekkel, hogy az Oroszországnak fontos katonai felszerelések és fegyverek hamarosan elfogynak.

Ne reménykedjetek. A fegyverek és speciális felszerelések gyártása minden téren megsokszorozódik: a tankoktól, ágyúktól egészen a nagy pontosságú rakétákig és drónokig. Csak várjatok”

– üzente. 

Nyitókép: Ekaterina Shtukina / Sputnik / AFP

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. október 29. 20:34
Gitler Kamerád bedobta a tájgereket a végén. Sikerült is összedobni a germán WIKI szt, vagy 1200 darabot, Amyk állandóan elromlottak. Erre a grúz Koba válaszul ,legyártott vagy 55000 db T-34est. Was ?? Sto ? Sto? Szkolko ? 55 000 db.
foldizs
2022. október 25. 09:40
Pedig vannak még 19. századi fegyvereik is.
sorivo4
2022. október 25. 03:22
Egyelőre defenzív fegyvereket gyártsanak, főleg tüzérségi és elhárító fegyvereket. Mert az ellenség nem vár, hanem megpróbálja majd áttörni a védelmi vonalakat. Ha nem tudja és kimerül közbe, akkor lesz majd szükség a mobil offenzív fegyverekre. Tüzérséget gyártsanak, hogy a védelmi vonalakon fennakadt ellenséget meg tudják semmisíteni tüzérségi tűzzel, teljes szélességben, több sorban, mikor az egyik visszavonul a mögötte lévő támogatja és az a mögé helyezkedik, és csak ott tudjanak áttörni, ahol csapdába esve már várják őket minden oldalról. És az ellenség mindent lát odaföntről. Olyan csapdák legyenek, amit föntről nem látnak. Védelmi vonal kell és védelmi fegyverek. Ha az ellenség megtör, akkor kell csak támadni. Csak akkor kellenek majd az offenzív fegyverek. Ez a sorrend. És pörgessék fel a termelést, mert az egész nyugati világot kell visszaverniük, nem Ukrajnát. Nem kisebb a nyomás és a tét, mint a második világháborúban volt. Ne vegyék félvállról. Minden háború termelési verseny is, ne bízzák egyetlen gyártóra, hanem osszák szét. Mint minden háború, ez is a kimerülésig fog folyni, a fenntartható utánpótlás a legfontosabb. Évekre tervezzenek. Ez most épp oly honvédő háború, mint a második világháború volt. Oroszország létéért folyik a küzdelem. Vegyék elő annak a történetét és megoldásait, és tanuljanak belőle. Az USA-t kell legyőzniük, nem Ukrajnát. Ez már nem különleges hadművelet, hanem honvédő háború. Csak védekezzenek. De azt minden erővel.
kerekperec
2022. október 25. 02:22
ezt a bunkó ruszki taknyot ki választotta meg hatalomba ????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!