Szergej Lavrov: Donyeck és Luhanszk ellenőrzése feltétlen prioritás

2022. május 30. 09:22

Az orosz külügyminiszter szerint Oroszország épp felszabadítja Ukrajnát.

2022. május 30. 09:22
null

A kelet-ukrajnai Donbász ellenőrzésének átvétele „feltétlen prioritás” Oroszország számára – mondta Szergej Lavrov külügyminiszter egy interjúban.

A Donbász egy bányászövezet, amelyet a Donyecki és a Luhanszki terület alkot, amelyek történelmileg szoros kapcsolatokat ápolnak Oroszországgal.

Lavrov a TF1-nek azt mondta, hogy „az Orosz Föderáció által független államként elismert donyecki és luhanszki régiók ellenőrzése feltétlen prioritás”.

Nyitókép: Russian Foreign Ministry / Sputnik via AFP

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. május 30. 15:36
Ne feledjetek Odeszat se !
Burmin
2022. május 30. 14:52
Lavrov legalább nyíltan beszél. Bár mit csinálnak egy szétbombázott régióval azt ők tudják.
mamarizsa
2022. május 30. 14:23
Az oroszok visszabaszása térben (Ázsiában), és időben (a 20. századba), na az a prioritás.
RasPutin
2022. május 30. 13:50
"""Mikolajivban, az Okean hajógyár területén lévő hangárra mért tüzérségi csapás következtében több mint 15 ukrán harckocsi és gyalogsági harcjármű, valamint öt nagy kaliberű tüzérségi löveg semmisült meg – jelentette ki Igor Konasenkov vezérőrnagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője a hétfői hadijelentést ismertetve.""" A tüzérségi lövedék a robbanás előtt még fényképet csinált és küldött el email-ban hogy miket rejtenek a hangár falai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!