Mariupolban már az orvosok ássák a tömegsírokat (videó)

2022. március 13. 08:17

Keserves a mariupoli helyzet.

2022. március 13. 08:17
null

Leszja Vaszilenko ukrán parlamenti képviselő a Twitterén tett közé egy megrázó videót. A politikus arról számolt be, hogy annyira keserves a helyzet Mariupolban, hogy már az orvosok is tömegsírokat ásnak a város határában.

Mint írta, ha el is tudnák juttatni a holttesteket a temetőbe,

akkor is hiábavaló lenne, mert nincs már szabad hely.

 

 

Nyitókép: Twitter-képernyőkép

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rizsa
2022. március 13. 18:04
Az oroszok élelmiszereket juttatnak az elfoglalt területekre .Azt miért nem mutatja a nyugat. Elsőként tiltották le az orosz tv csatornákat. Miért is ?
Forgalmazó
2022. március 13. 16:31
Ezt a gödröt markoló ásta. És a zenebohócotoknak köszönhetően haltak meg szegények!! Mar amennyiben valodi hullak mert ez is lehet megjatszott fake news mint a 98% a hireiteknek ukran nacik.
Tibi72
2022. március 13. 15:44
pppp
krampus
2022. március 13. 13:47
Elnezve az arokt, ez bizony markolo asta ki! En elastam anno a kutyamat, homokos foldben nyaron (nem telen fagyott fold volt). Majd meg zakkantam , mire azt a kis godrot kiastam vagy 1.8m melyen! Birom az ilyen liberaltagyu erzelmekre hato kamuhireket! A multkor is volt hasonlo, amikor interjut keszitettek oltasra varakozokkal, mert ugyebar a sor Makotol Jeruzsalemig terjedt, akkora nagy volt a cikk szerint a kedv. A bananhej az volt, hogy kulfoldi diakok is eljottek csoportosan, mert ugy ereztek hogy bla-bla-bla. Ez valamikor mar ev vege fele volt. Kulfoldi diakok csak ugy kezdhettek meg a tanulmanyaikat nevezett egyetemen, ha ev elejen beoltottak magukat. Jol tudom, mert van jo par alberlom s ok meseltek! Ugyhogy az anyukaval, nagyival, tinilannyal keszitett interju is az iro agyabol pattanhatott ki. aki kicsit hazudik, az nagy hazugsagra is kepes!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!