Cigizni akart egy oxigénterápiás férfi Romániában, felrobbantotta magát

2022. február 21. 11:08

Egy temesvári idősek otthonában történt az eset.

2022. február 21. 11:08
null

Vasárnap riasztották a tűzoltókat Temesváron, Romániában, ahol egy idősek otthonában felrobbant egy oxigénkoncentrátor. A baleset azért történt, mert egy 80 éves, oxigénterápiára szoruló páciens megpróbált meggyújtani egy cigarettát – írja a Főtér. 

A 80 éves férfi másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett az arcán, és feltehetően a légutai is sérültek, őt a megyei kórház sürgősségi osztályára szállították

– osztotta meg a sajtóval a Temes Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség szóvivője, Elena Megherea.

Szerencsére nem ütött ki tűz, de a katasztrófavédelem munkatársai 12 embert evakuáltak az érintett emeletről.

Nyitókép: Voisin / Phanie / AFP. Illusztráció. 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2022. február 21. 16:44
Nagy az isten állatkertje.
masikhozzaszolo
2022. február 21. 13:11
Sok újságíró nem volt a tűzvédelmi oktatáson, csak aláírta. Vizsgálják a tűz okát... Pedig el lett mondva évente egyszer biztos, és alá is írta minden dolgozó: A tűz oka: Éghető anyag Oxigén Gyulladási hőmérséklet.
themen
2022. február 21. 12:13
Darwin-díjas.
Járványfigyelő
2022. február 21. 11:50
Nálunk is ezért égett le a sürgősségi a Szent Imrében... Bevitték a részeg, drogos nőt, felébredt, rágyújtott, egy pillanat alatt égett le minden.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!