Orosz állampolgár lett a Vad Angyal sztárja

2021. október 26. 12:21

Gérard Depardieu és Steven Segal után Natalia Oreiro is Oroszország állampolgára lett.

2021. október 26. 12:21
null

A szappanopera sztár korábban csak viccelődésnek szánta, hogy elhagyná szülőhazáját, miután a Buenos Aires-i orosz nagykövetségen megkérdezték tőle, mit szólna az orosz állampolgársághoz – írta meg az Index. 

Akkoriban úgy volt vele, hogy miért is ne, de biztos nem gondolta volna, hogy tényleg megkapja, ráadásul személyesen Vlagyimir Putyintól.

Oroszországban a mai napig nagyon népszerű a Vad Angyal szappanopera sztárja. Olyannyira, hogy egy 2019-es közvéleménykutatás során rajongói a „legoroszabb külföldi színésznőnek” titulálták Oreiro-t. A kijelentésre Oreiro akkor úgy reagált, „hogy akkor ideje megkapnia az állampolgárságot” ami most meg is történt.  

Fotó: YouTube

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2021. október 27. 07:50
Tanulság: Az orosz nép is birka.
robag
2021. október 27. 03:46
Oroszországban a mai napig nagyon népszerű a Vad Angyal szappanopera "sztárkja." Kicsoda? Tony Stark? Szeretem ezt az oldalt, de napi szinten vannak ilyen elírások. Erre azért odafigyelhetnének.
kisgul
2021. október 26. 20:01
Ez a zene beszarás, tisztára Fiesta!
annamanna
2021. október 26. 16:05
"a 2005-ös évben filmes karrierjének építését sem hanyagolta el. Oroszországban leforgatta az El Ritmo Del Tango című argentin-orosz koprodukciós telenovellát" "2012. november 24-én Oroszországba utazott, ahol fellépett a Super Diskoteka 90 rendezvényen, ahol három dalt énekelt el." https://hu.wikipedia.org/wiki/Natalia_Oreiro "A színésznő tavaly júniusban folyamodott a honosításért, miután a Buenos Aires-i orosz nagykövetségen a készülő látogatásával kapcsolatos formaságokat intézett, megkérdezték tőle, hogy nem akar-e orosz állampolgár lenni. A színésznő igent mondott. Az ötlet először egy népszerű orosz éjszakai tévéshow-ban merült fel, amelynek műsorvetője, Ivan Urgant 2019-ben "a legoroszabb külföldi színésznőnek" titulálta a színésznőt. Oreiro válaszul azt mondta, hogy Oroszország elnökének meg kellene adnia számára az orosz állampolgárságot. A 44 éves, Uruguayban született színésznő Magyarországon is ismert, elsősorban a Vad angyal című tévésorozatból. A TASZSZ-nak nyilatkozva korábban azt mondta, hogy már az első látogatása során otthon érezte magát Oroszországban, ahol Nasa Natasa (A mi Natasánk) néven szervezett rajongótábora működik. Közölte, hogy hódolóitól eddig 15 szuvenír orosz útlevelet kapott ajándékba." http://life.karpat.in.ua/?p=76685&lang=hu
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!