Figyelmeztető lövést adott le egy orosz hadihajó egy brit romboló felé a Fekete-tengeren

2021. június 23. 13:30

Az oroszok szerint a Defender romboló a Fiolent-fok közelében sértette meg az orosz felségvizeket.

2021. június 23. 13:30
null

Figyelmeztető lövést adott le egy brit romboló felé egy orosz hadihajó a Fekete-tengeren – közölte szerdán az orosz védelmi minisztérium. A tájékoztatás szerint az orosz Fekete-tengeri Flotta a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB)

Az orosz katonai tárca szerint a Defender romboló a Fiolent-fok közelében sértette meg az orosz felségvizeket, és nem reagált arra a figyelmeztetésre, hogy fegyvert fognak használni ellene.

Fotó: MTI/AP/Szergej Poljakov

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gèbi
2021. június 23. 21:13
Hitler május 24-én kelt 13-as parancsában megállította a német páncélosokat 70 km-el Dunkirk előtt, hogy az angolok evakuálhassák a vert seregüket. A német légierő viszont még nem volt felkészülve és az időjárás is hátráltatta.
fonak
2021. június 23. 18:01
Hawaii-nál meg az oroszok hajókáztak meglehetősen közelre az amcsi felségvizekhez.
I_Isti
2021. június 23. 17:12
Végül is, a Fekete-tenger szinte ott van Nagy Britannia partjainál, lehet hogy csak egy kicsit eltévedtek. . .
mo ching
2021. június 23. 16:58
Putyin megmondta, hogy a következő háború nem orosz területen lesz. Amúgy nemrég a ruszkik gyakorlatoztak a Hawai-szigetek közelében, napokig frászban volt Pearl Harbour, és még most is remeg az ottani jenkik térde.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!