Látta már a szovjet Gyűrűk Urát?

2021. április 02. 19:59

Itt nézheti meg az 1991-es alkotást.

2021. április 02. 19:59
null

Előkerült, és a YouTube-on bárki megcsodálhatja Tolkien klasszikusának, a Gyűrűk Urának a szovjet feldolgozását – szúrta ki a 444.hu.

A két részből álló filmet 1991-ben, egy leningrádi stúdióban készítették, valószínűleg nem túl nagy költségvetésből.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2021. április 03. 16:16
A legsötétebb óra, az jó. Meg valami vígjáték is volt a Dunán, megjátszották, hogy időgéppel teleportálják a városi ficsúrt a sült parasztok közé a középkorba, meglepő módon lehetett rajta röhögni. De továbbra is hiányolom az orosz Sztálingrád -ot az európai mozikból, amit 3D -ben forgattak, csak hát ugye nem PC. Mert a nácik sokat puhultak benne, az oroszok meg túl emberire sikerültek. Vannak hibái, de még mindig tudom ajánlani. Van élet Hollywoodon kívül is, csak kínos bevallani.
nempolitizálok
2021. április 03. 15:22
Oroszok hihetetlenül fejlődnek moziban. A II. világháborús háborús filmjeik ahogy elnézem reneszánszukat élik, ezek szinte mindegyike bejön. Scifi-ben kurvára ígéretesek, sajnos becsúszik egy-két selejt, amikor azt hiszi a rendező, hogy Hollywood itt az igény csúcsa, akcióban szerintem már beérték a világot. Történelmi filmekben pedig simán ott vannak európa élmezőnyében. Látványban és sztoriban is. Külön mappát kellett a filmjeiknek nyitnom, pedig én csak jó filmeket tárolok.
szürkeSzarvas
2021. április 03. 08:35
Enyedi Ildiko összetört,amikor megtudta,1,5 milliard helyett csak 1-et kap a filmjere-és kifejtette,mennyire gyűlöli a rezsimet-Weiszer Alindának. Ki az az állat,aki EZEKNEK a nézhetetlen filmjeire osztogatja a nép pénzét? :)
Csomorkany
2021. április 03. 07:21
Nézzétek meg Nyikita Mihalkovtól a Csalóka napfényt! Na, azzal kb. leiskolázta a világot. Shakespeare szintjén van. Egy klasszikus szerkezetű tragédia teljesen egyedi történettel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!