Zelenszkij teljesen elhallgattatná az ellenzéki médiát

2021. március 10. 14:06

Az ukrán elnöknek komoly fenntartásai vannak a köztévével kapcsolatban is, szerinte az állami csatorna túl sok támogatást kap az államtól.

2021. március 10. 14:06

Ukrajna elnöke március 9-én az „Ukrajna 30: Kultúra. Média. Turizmus” elnevezésű fórumon arról beszélt, hogy teljesen elhallgattatná az általa betiltott három ellenzéki televíziós csatornát, írja a korrespondent.net-re hivakozva a KárpátHír.

Volodimir Zelenszkij szerint nem elegendő, hogy eltűnt az éterből a ZIK, a 112 és a NewsOne, azokat a YouTube-ról is el kell tüntetni. Elmondása szerint ezek a csatornák a sajtószabadsággal takargatva közölnek valótlan információkat. Ezért tovább dolgozik a csapatával azon, hogy az interneten se jelenhessenek meg soha többé. Hozzátette, komoly fenntartásai vannak a köztévével kapcsolatban is. Szerinte az állami csatorna túl sok támogatást kap az államtól, ugyanakkor nem a legsikeresebbek a műsorai.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!