Trump miatt szakított barátnője a világhírű rapperrel

2020. november 05. 10:12

Lil Wayne támogatta Trump újraválasztását, de pórul járt.

2020. november 05. 10:12
null

Lil Wayne amerikai rapperrel azért szakított a barátnője, mert besokallt attól, hogy az Donald Trump mellett kampányol az Egyesült Államokban jelenleg is zajló választásokon – írta meg a Blikk. A híresztelések szerint a rapper barátnőjénél, Denis Bidot modellnél azért telt be a pohár, mert Wayne teljes vállszélességgel támogatja újraválasztásában Donald Trumpot. Úgy tudni, Bidot mélységesen nagyot csalódott a rapperben, aki Twitter-oldalán is hangot ad annak, kinek örülne, ha nyerne a választásokon – írja a Mirror.

Denis csalódottan fogadta, hogy Wayne Trump mellett áll. Voltak persze, más problémák is a kapcsolatukban ezen kívül, de az, hogy Wayne kire szavazott és kit támogatott végig, komoly szerepet játszott abban, Denis miért akart szakítani a rapperrel. Denist sokkolta a dolog” – magyarázta egy bennfentes az MTO Newsnak, írja a Blikk.

Kép forrása: Twitter

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. november 06. 15:15
Lil Wayne egy szerencsés fószer. Harminc év alatt egyszer nem jutott eszembe megkérdezni, nem, hogy megkérdőjelezni a rokonaim pártállását. Aki ilyesmi alapján definiálja a saját személyiségét ott van baj, nem kicsi.
civis72
2020. november 05. 21:56
szerencsés fickó ...ügyesen lepattintotta a zsírdisznót
Korn
2020. november 05. 12:41
Agyhalottak, akár az itthon hisztiző, elmebeteg társaik.
Rugo
2020. november 05. 11:33
fehér libsi ribanc
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!