Robert de Niro Trumpról: Égbekiáltóan ostoba ez az ember

2020. november 02. 10:20

Valóságos sztárparádévá vált az amerikai elnökválasztás.

2020. november 02. 10:20
null

Megannyi híresség szállt be a kampányba. Ha a sztárok dönthetnék el a választást, akkor szinte biztosan Biden nyerne – írja a Blikk. Leonardo DiCaprio, Ben Affleck, Tom Hanks, Dustin Hoffmann, Robert Redford, Robert De Niro, George Clooney nem csupán a jelenlétükkel, hanem pénzzel is támogatják a kampányt. DiCaprio Twitter-folyama szinte kizárólag a választással foglalkozó posztokból áll.

Főként arra próbálja rávenni híveit, hogy mindenképpen menjenek el szavazni. Robert de Niro megosztott videójában igen erős szavakkal jellemzi Trumpot: „Ez az ember égbekiáltóan ostoba. Egy balfácán. Egy kutya. Egy disznó. Egy svindler, a süketelés nagymestere. Egy tökfej, aki azt sem tudja, miről beszél. Még az adóját sem fizeti.

Fotó: MTI/EPA/Michael Reynolds

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
az ember
2020. november 02. 20:34
Csak hozza, mi lényege a kriptozsidó.
civis72
2020. november 02. 19:29
nem véletlenül reklámozza bartus szennylapját ez a vén galiciáner
iIonah
2020. november 02. 18:06
Úgy tűnik, az USA-ban is a színészek zsebében van a bölcsek köve, akárcsak nálunk.
Tót Ottó
2020. november 02. 18:02
Nagyfater elszabadul.Például.Lehányta az életművét.Nem értem hogy tehetett ilyet.Szóval ő aztán tényleg nem számít már .Sajnos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!