Aszfaltozott utat és egy borjút nyert egy baskíriai nő

2020. november 16. 18:48

A helyi újság sorsolást rendezett az előfizetői között.

2020. november 16. 18:48
null

A vidéki lap feltehetően több olvasót akart szerezni, ezért rendezett sorsolást az előfizetői között – írja az Index. A győztes nyereménye 5 tonna aszfalt és egy szarvasmarha borjú volt.

A sorsolást egy falusi asszony nyerte meg, aki már új, aszfaltozott járdáját söprögetve adott interjút a helyi televíziónak. Az idős hölgy elmondta, hogy álmodni sem mert volna arról, hogy egyszer megüti a főnyereményt. A szomszédok azóta aszfaltkirálynőnek hívják.

A nyeremény másik felét jelentő, nagyjából 60 ezer forint értékű borjút még nem vette át. Az állat sorsáról szabadon dönthet, akár el is adhatja.

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernie Pantuso
2020. november 17. 05:34
Lehet, hogy a Varju László is ugyanezen a játékon fogadott. Újpesten ugyanígy aszfaltozták le a 20 m járdát az irodája előtt.
kisgul
2020. november 16. 20:47
Demszky ezt megoldotta okosban a főkefével!
alter_ego
2020. november 16. 20:30
Tolsztov Ezeknek a keleti magyaroknak leszármazottai később részt vesznek a baskírok etnogenezisében, akiknek neve éppen a magyarok nevének természetes változata...
Jurajur
2020. november 16. 20:12
Ha a moslékkoalíció idegen segítséggel győzne, maximum ilyen fejlesztésekre számíthatna a vidéki Magyarország (ellenzékre szavazó kisebbsége).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!