Molotov-koktéllal és késsel támadt rendőrökre egy iszlamista kamasz Tatárföldön

2020. október 30. 09:16

A 16 éves kamasz „Allahu akbar!” kiáltással rántott kést az őt utolérő rendőrökre.

2020. október 30. 09:16

Lelőttek a rendőrök egy iszlamista kamaszt, aki Molotov-koktéllal és késsel támadt rájuk a muszlim többségű Tatárföldön – közölte honlapján az orosz belügyminisztérium helyi parancsnoksága. A támadó nemsokkal éjfél után két gyújtópalackot dobott Kukmor település rendőrőrsére, majd megpróbált elmenekülni a helyszínről. A 16 éves kamasz „Allahu akbar!” kiáltással rántott kést az őt utolérő rendőrökre, majd egyiküket legkevesebb három szúrással megsebesítette, ezért figyelmeztető lövések leadása után agyonlőtték. 

Az orosz Nyomozó Bizottság (SZK) terrorcselekmény-kísérlet címén indított vizsgálatot az ügyben. Az Interfax úgy értesült, hogy a támadó baskír származású helyi lakos volt, aki rendőrség szélsőséges cselekedetekre hajlamos személyként tartott számon. A sérült rendőrt kórházban ápolják, állapota nem életveszélyes.

(MTI)

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hattori
2020. október 31. 10:59
szerintem sem vagyunk türkök, mert szkíták vagyunk. viszont a selyemút mentén hun származásukra büszke népek élnek (pedig nincs közük hozzájuk...), ezért gazdaságilag előnyös egy a kis történelemhamísítás... de ez még mindig jobb, mint az EEÁ vágyálmának kergetése, ahol csak egy provincia lennénk, és az eu magállamai diktálnának, mint most is.... a nem magyar, magyar állampolgárok legnagyobb örömére, ugye?
civis72
2020. október 30. 10:52
remélem a figyelmeztető lövés csak eufemizmus arra ami nem talált
iIonah
2020. október 30. 10:08
Lelőni, disznóbőrbe varrni, és elégetni a mocskot!
Zsíros Teri önkormányzati gépelő
2020. október 30. 10:06
Ezzel a kamasz szóval az a baj, hogy mentesít. Hiszen ismerjük a kamaszokat, mi is voltunk kamaszok, fiatalság bolondság, de szép is volt. Ez ugyanolyan mint amikor nálunk ha egy 25 év alatti cigány elkövet valamit, akkor ő a fiatal. Persze amikor derrick felügyelőről meg a pápáról kiderült, hogy hitlerjugendesek voltak, ők nem voltak kamaszok és fiatalok. Majd figyeljétek meg a szóhasználatot. 16 éves, oké. Nem kell jelző. 16 éves támadó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!