Egyes amerikai lapok a további elnökjelölti viták törlését kérik

2020. október 01. 08:35

Nagyot csalódtak Trump és Biden keddi találkozásában.

2020. október 01. 08:35

Az amerikai média szerdán negatívan ítélte meg Donald Trump elnök és Joe Biden, a demokraták elnökjelöltje kedden az ohiói Clevelandben tartott első elnökjelölti vitáját – közölte a Portfolio. A The Wall Street Journal „kaotikusnak” minősítette, a Politico „a nemzeti szégyen pillanatairól” írt, a USA Today „fájdalmasnak” tartotta a vitát. Az MSNBC televízióban felvetették, hogy Joe Bidennek, a demokraták elnökjelöltjének nem is kellene részt vennie a következő két – október 15-én és október 22-én tartandó – elnökjelölti vitán. A CNN hírtelevízió két műsorvezetője szintén azt feszegette, hogy érdemes-e megtartani a többi országos televíziós vitát. „Tessék törölni a (további) vitákat” – fogalmazott az Atlantic magazin cikke.

Bírálatok érték Chris Wallace-t, a vita moderátorát is, aki nem vetett gátat a verbális agressziónak. Donald Trump a saját Twitter-oldalán írta: "Chris Wallace testesíti meg azt, amiért az amerikai közvélemény bizalmatlan a média iránt".

Több republikánus politikus Bident bírálta, néhány, a vitában kifejtett álláspontjáért. Az Ohióban kampányoló Joe Biden szerdán újságíróknak kijelentette: az első elnökjelölti vita „ébresztő volt az egész nemzet számára”. Majd azt állította: az elnök viselkedése a vita alatt „nemzeti szégyen” volt. Korábban Biden a Twitteren azt kifogásolta, hogy Trump kedden este „nem ítélte el a fehér felsőbbrendűséget hirdetőket”. Donald Trump szerdán a Twitteren több bejegyzést szentelt a vitának. „Senki nem akarja Sleepy Joe-t vezetőnek, beleértve a radikális baloldalt (amely kedd este veszített)” – írta egyik bejegyzésében.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2020. október 01. 12:03
A média diktál....
llnnhegyi
2020. október 01. 10:49
Hajrá Trump elnök úr! Fel a győzelemre! A demokrata párt beszart!
Knerten
2020. október 01. 09:28
L O L
darázs
2020. október 01. 08:51
Bidden győzött a vitában(állítólag) és a demokrata média a vita folytatása ellen van ez azt jelenti hogy a demokrata propaganda valójában nem akarja Bidden további győzelmeit és erősödését vagy hazudik ahogy általában szokott én utóbbit tartom valószínűbbnek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!