Pozitív lett az amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó vírustesztje

2020. július 27. 18:19

A tájékoztatás szerint a tavaly szeptemberben kinevezett nemzetbiztonsági tanácsadó enyhe tüneteket produkál, de már múlt héten önkéntes karanténba vonult és távolról dolgozik.

2020. július 27. 18:19

Pozitív lett Robert O'Brien amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó koronavírus-tesztje, de sem Donald Trump elnök, sem Mike Pence alelnök nem volt kitéve a fertőzés kockázatának – közölte a Fehér Ház hétfőn. A tájékoztatás szerint a tavaly szeptemberben kinevezett nemzetbiztonsági tanácsadó enyhe tüneteket produkál, de már múlt héten önkéntes karanténba vonult és távolról dolgozik.

– szögezték le.

A Bloomberg hírügynökség arról számolt be, hogy O'Brien, aki július közepén Párizsban találkozott Emmanuel Macron francia államfővel, egy családi eseményen kerülhetett kapcsolatba egy fertőzöttel. Robert O'Brien az eddigi legmagasabb rangú amerikai kormányzati tisztségviselő, aki megfertőződött az új típusú koronavírussal. Az Egyesült Államokban már átlépte a fertőzöttek száma a négymilliót, a betegség mintegy 147 ezer emberéletet követelt.

(MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neociprióta
2020. július 28. 14:16
a vén prosztatadaganatot egyenlőre elkerüli a virus......de trump is emberből van...LOL
3M..
2020. július 27. 18:38
Ez a koronavírus kezd olyan lenni, mint Kalambo felesége. Már mindenki hallott róla, de még soha senki nem látta. https://www.youtube.com/watch?v=QTr0H4xsjN8 Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!