„Infernális képsorok érkeznek Amerikából”

2020. június 22. 15:19

A Bayer show vendége ezen a héten Földi László titkosszolgálati szakértő volt.

2020. június 22. 15:19

„Nyugodtan mondhatjuk, hogy infernális képsorok érkeznek Amerikából immáron hetek óta. (…) Talán az egész érthetetlen történéssor csúcsa, hogy ma már ott tartunk, hogy azt követelik egyre többen és egyre hangosabban, hogy fegyverezzük le a rendőrséget (…). Tehát az az első kérdésem, hogy oké. És aztán mi lesz?” – tette fel vendégének első kérdését Bayer Zsolt műsorvezető.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imre962
2020. június 23. 22:39
Attól félek, hogy az a sok szörnyűség, amit Amerikában látunk, az EU jelenlegi békésebb területein is bekövetkezik pár éven belül. A gyerekeinkkel már bakancsokat csókoltatnak a BLM harcosok. A mi szobordöntögetőink és gyújtogatóink már ott ülnek a csónakokban és fúrják az alagutakat a szerb határon a kerítés alatt.
zrx8
2020. június 23. 08:58
Ez a Kentler valami "chosenite" lehetett
kisgul
2020. június 22. 18:10
Földi Lászlónak volt egy érdekes gondolata, miszerint lehet , hogy addig engedik az őrületet fajulni , míg az emberek egyenesen követelni fognak egy erős vezetőt, aki bármi áron rendet rak. És onnantól lőttek az amerikai demokráciának!
Tiszafa
2020. június 22. 16:58
Az általam igen nagyra értékelt Földi Lászlónak van egy "óriási nagy hibája". Mégpedig az, hogy sajnos mindig igaza van. Amit elemző szakértőként előre vetít, az be is igazolódik. Úgyhogy nem egy fényes jövő elé nézünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!