Kivonultak a kurdok az északkelet-szíriai biztonsági övezetből

2019. október 29. 16:33

A szíriai határőrség és az orosz katonai rendőrség vonult be helyettük – jelentette be az orosz védelmi miniszter.

2019. október 29. 16:33

Határidő előtt befejeződött a kurd alegységek kivonása az északkelet-szíriai biztonsági övezetből – jelentette be Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter kedden Jerevánban.

A szíriai kurdok vezette milíciának a török-szíriai határtól 30 kilométerre történő visszavonásáról Vlagyimir Putyin orosz és Recep Tayyip Erdogan török elnök múlt kedden állapodott meg Szocsiban.

A fegyveres alegységek visszavonása arról a területről, akol biztonsági folyosót kell létrehozni, határidő előtt befejeződött. A szíriai határőrség és a mi katonai rendőrségünk vonult be oda” – jelentette ki Sojgu a David Tonojan örmény védelmi miniszterrel folytatott tárgyalásán.

(MTI)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reugrangon
2019. október 30. 21:51
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Vainamoinen
2019. október 29. 17:23
A kurdok is megmaradnak es a menekultek sem Europa fele mennek. Orbannak megint igaza lett.
Kétes
2019. október 29. 17:03
A magyar érdek, ahogyan doktor miniszterelnök úr mondta, pedig az, hogy a törökök Szíria felé és ne Európa felé nyissák a határokat. Ím így is lesz. Nem is ugatnak már a brüsszeli momentumos luvnyák sem. Lehet, hogy nem is értik?
Kétes
2019. október 29. 16:58
Na látjátok, ostoba, 1bites magyar ellenzék! Amerika és Oroszország tárgyalnak egymással. Sőt vannak rapid megoldásaik is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!