Orbán Viktor ott lesz Chirac temetésén

2019. szeptember 28. 16:31

Nem halasztják el a magyar-finn csúcsot.

2019. szeptember 28. 16:31

Emmanuel Macron francia államfő meghívására Orbán Viktor hétfőn részt vesz a csütörtökön elhunyt Jacques Chirac korábbi köztársasági elnök emlékére tartandó gyászmisén Párizsban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szombaton.

A szertartásra hétfő délben kerül sor a francia főváros második legnagyobb templomában, a Saint-Sulpice-ben. A sajtófőnök hozzátette: a magyar kormányfőnek a finn miniszterelnökkel szintén hétfőre tervezett találkozóját nem halasztják másik napra; Orbán Viktor és Antti Rinne hétfő este tárgyalnak Budapesten, a Karmelita kolostorban.

(MTI)

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2019. szeptember 29. 10:28
Kik azok a magyarok, pl. Magyarországon, akik nem szeretik és nem tisztelik Orbán Viktort? Nyilván azok, akik úgy érzik, úgy hiszik, hogy az OV-éra, számukra rosszat, szegénységet, lecsúszást hozott. Nos, akik számára az OV-éra rosszat, szegénységet, lecsúszást hozott, azok nyilván azelőtt is lecsúszottak, életkudarcosak, csődtömegek, lúzerek, sőt még sokkal nyomoroncabbak voltak..., illetve azok a nagyon kevesek, akik azelőtt szabadon lophattak, csalhattak, garázdálkodhattak, profitálhattak az általános lopcsányi-horni-szadeszos(stb) nyomorból, tehát a szűk hazaellenes, magyargyűlölő bűnszervezet haszonélvező és elvtelen "élcsapata". Egyértelmű, hogy OV alatt Magyarország hatalmasat fejlődött, gazdaságilag szilárddá vált, minden becsületes, dolgos-szorgos, tehetséges, kreatív, intelligens, törekvő, elvhű, családját, közösségét, nemzetét szerető ember látja, érzi és élvezi ennek hasznát, eredményét s büszke az ország korszakalkotó sikerére. Egyértelmű tehát, hogy akik naphosszat különböző fórumokon mocskolódnak, rágalmaznak, okádják a mérgező epeváladékot, másra nem is képesek. Csődöt vallott hitvány életük. Irigyek, ellendrukkerek, haszontalanok, no, meg van idejük gyomorrontásukat, teljes munkaidőben megosztani a világgal. Ez természetes. Mit lehet várni a fekáliától? Büdösít! Persze, haszna is van, áttételesen.
Kegyes urunk Karolus
2019. szeptember 29. 09:02
Nagy a forgalom a Karmelita kolostorban.
balbako_
2019. szeptember 29. 08:48
A finnt pedig nem hívták meg! Ja, Orbán egy nemzetközileg elismert kormányfő!
néhai Ch.Pilot
2019. szeptember 28. 22:28
Ha már egy napon van, szerintem hasznosabb lenne, ha Chirac-kal tárgyalna és a finn miniszterelnök temetésén venne részt. De hát, ember tervez, Isten végez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!