Medvegyev: Kirgizisztán kimerítette 21. századi keretét a forradalmakra

2019. augusztus 08. 22:47

Az orosz miniszterelnök azt hangoztatta, hogy Almazbek Atambajev volt kirgiz elnök őrizetbe vétele Kirgizisztán belügye.

2019. augusztus 08. 22:47

Kirgizisztán kimerítette 21. századi  keretét a forradalmakra – jelentette ki újságíróknak Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök, aki csütörtökön az Eurázsiai Gazdasági Közösség kormányfői tanácskozására a forrongó közép-ázsiai köztársaságba érkezett.

Medvegyev emellett azt hangoztatta, hogy Almazbek Atambajev volt kirgiz elnök őrizetbe vétele Kirgizisztán belügye. „Ez persze Kirgizisztán belügye, de mi nem viszonyulhatunk közömbösen a történtekhez, mert Kirgizisztán  jelentős partnerünk és barátaink élnek itt” – mondta az orosz kormányfő, hangsúlyozva, hogy Biskek tagja az Eurázsiai Gazdasági Közösségnek és a Kollektív Biztonsági Szerződés Szervezetének.

(MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2019. augusztus 09. 09:12
Jó duma. Kimerítették a keretet.
mokány
2019. augusztus 09. 08:15
Tunya ! Turán! Ki , kicsoda ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!