Trump az ország elnökének ismerte el a venezuelai ellenzék vezetőjét

2019. január 23. 20:10

Eközben Maudro elnök távozásra szólította fel az amerikai diplomatákat. A helyzetet bonyolítja, hogy a dél-amerikai országok és a pánamerikai szervezet is az ellenzék vezetőjét ismert el elnöknek.

2019. január 23. 20:10

Venezuálában Juan Guaidó, az ellenzéki többségű parlament elnöke szerdán egy tüntetésen magát az ország vezetőjének nevezte, ezt pedig az amerikai elnök is megerősítette.

A demonstráció Caracasban zajlott, ahol Guaidó önkényesen leváltotta a hivatalban lévő államfőt, Nicolás Madurót. Beszédében ígéretet tett egy átmeneti kormányra, később pedig a szabad választások megrendezésére.

Donald Trump közben bejelentette: az Egyesült Államok Venezuela ideiglenes elnökeként ismeri el Juan Guaidó, az ellenzéki többségű parlament elnökét, és a többi nyugati országot is erre szólította fel.

Eközben Maudro elnök távozásra szólította fel az amerikai diplomatákat.

A helyzetet bonyolítja, hogy a dél-amerikai országok és a pánamerikai szervezet is az ellenzék vezetőjét ismert el elnöknek.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lofejazagyban
2019. január 24. 14:53
ez csak a szar balos magyarázata , de nem cáfolat.
mokány
2019. január 24. 10:54
Tényleg csak a végletek között lehet választani porszemnyi bolygónkon ? Vagy a globalista BANKOK , vagy a kommunista TANKOK.
neociprióta
2019. január 24. 05:05
az orosz cár ismét kapott egy picsánrugást, vajon hol lesz a következő?????
Természetes Orbánizmus
2019. január 23. 23:59
A mély állam mely Szíriába megvalósúlt bajkeverését TRUMP leállítja új célpont amelyet talál magának az olajba gazdag mégis a nemzetközi pénzpiacok melyek által szegénységbe tartott Venezuela?! Trump nagy árat fizet a közel kelet békéjéért a mély állam nem hagyja magát?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!