Új veszélyes internetes őrület szedi áldozatait

2018. július 30. 16:28

Drake legújabban felkapott slágerével létrejött a számos balesetet okozó „kiki challenge".

2018. július 30. 16:28

Drake amerikai rapper és énekes In my feelings című dala nyomán újabb veszélyes internetes kihívás jött létre – számol be a The Guardian. 

A kihívás eredeti neve kiki challenge  és lényege a következő: ha valaki meghallja Drake slágerét – bárhol is legyen – táncra kell perdülnie. Ennek lett az egyik legveszélyesebb és sajnos legelhíresültebb fajtája az, amikor a kocsiban szólal meg a dal és az anyósülésen lévő kipattan a mozgó járműből, majd az úttesten kezdi el ropni. 

Az Egyesült Államok után a rendőrök Indiától Spanyolországig figyelmeztetik az embereket a kiki kihívás veszélyeire. A trendet egy Shiggy nevű komikus indította el, majd őt először Ciara, utána Will Smith koppintotta és tette egyre népszerűbbé  – bár a három előadó egyik videójában sem láthatunk még mozgó autóból való kiugrálást.

A kihívás számos sérülést és balesetet eredményezett már.

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2018. július 31. 22:45
Lehet,hogy figyelmetlen vagyok,de az utóbbi 200 évben kevés követésre méltó példa érkezett a zusából.
a hun
2018. július 31. 14:54
„kiki challenge". Doesn't make any sense. kike challenge does.
Párhuzamos különvélemény
2018. július 31. 14:00
Ezekre az idiótákra tényleg nem lehet építeni a jövőt. Saját magukat helyezik hatályon kívül. Felfoghatatlan. Szomorú. Az anyja meg beleőrül LÁTNI amint a (hülye/imádott) lányát szétcsapja az érkező kocsi.
robag
2018. július 31. 13:05
Sok barom. Az 1:03-04-nél a szőke csajnak kinéz minimum egy lábtörés, esetleg koponya, de ki tudja tulélte-e, hogy elgázolták.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!