Putyin: Az emberek látják, hogy mindent megteszünk értük

2016. szeptember 19. 10:26

Az Egységes Oroszország győzelmét ünnepli Dmitrij Medvegyev kormányfő és Vlagyimir Putyin elnök. Nem kampányolhattak a rendszer kritikusai, a részvételi arány pedig kisebb volt, mint öt éve.

2016. szeptember 19. 10:26

Az Egységes Oroszország Párt nyerte a választásokat Oroszországban. „Kijelenthetjük, hogy pártunk győzött” – mondta Dmitrij Medvegyev kormányfő, a párt vezetője.

Nehéz időket élünk, de az emberek továbbra is az Egységes Oroszországra szavaznak. Mit jelent ez nekünk? Először is azt, hogy az emberek látják, hogy az Egységes Oroszország, a vezető politikai erő képviselői minden tőlük telhetőt megtesznek értük” – mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Az elnök valódi kritikusaitól azonban elvették mandátumukat, és nem kampányolhattak – írja az Euronews, példaként hozva Alekszej Navalnij esetét, aki ellen eljárás indult.

A választási bizottság az öt évvel ezelőtti 51,7 százalékos részvételi arányhoz képest idén 39,37 százalékot mért.

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2016. szeptember 20. 15:56
Ruszki demokracia. Azt a kurva....
Akitlosz
2016. szeptember 20. 15:44
"az elnök valódi kritikusa" Valódi társadalmi támogatottsággal nem rendelkező felforgató elemek.
Ald0 Raine hadnagy
2016. szeptember 20. 11:55
Putyinszopkodó bolsevik ex-mszmp-s fidesznyuggerek megint verik a faszukat. Csak a csalásokat, a nihilista érdektelenséget, a teljesen lezüllött és lepusztult orosz népet tudják itt ünnepelni.
pemete jakab
2016. szeptember 19. 20:12
"Putyin: Az emberek látják, hogy mindent megteszünk értük" Nálunk is a Fidesz mindent megtesz. Meg elvesz. Ők megvédik az emberektől a közjavakat: magánosítják maguk számára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!