„Unalmas lenne az élet pletykák nélkül” – Putyin előkerült

2015. március 16. 12:34

Unalmas lenne az élet pletykák nélkül – mondta Vlagyimir Putyin, miután Szentpéterváron találkozott a kirgiz államfővel. Az orosz elnök március 5. óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, azóta találgatták, hogy mi lehet vele.

2015. március 16. 12:34

„Unalmas lenne az élet pletykák nélkül” – mondta Vlagyimir Putyin az rt.com szerint, miután Szentpéterváron találkozott Almazbek Atambajev kirgiz államfővel.

A Kreml délelőtt jelentette be, hogy Putyin a hétvégén fog Kazahsztánba utazni, azaz egy héttel később az eredetileg tervezettnél. Az orosz államfő március 5. óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2015. március 16. 17:51
Valamelyik ballibbant fosmédium pedig "biztos forrásra" hivatkozva azt közölte, hogy "magukat megnevezni nem kívánó" kremlinológusok az újságírókat maradásra bírták, hogy ti. ne maradjanak le a nagy szenzációról! Hááát.... Ehhez képest biza ez a gyöngytyúk igencsak takonyra csapott le. :)
peti
2015. március 16. 17:17
Na, a sok szuttyos agyú russzofób mandineres kommentelő most találhat ki új meséket, előkerült a mumus. Arlet, Arlet, te például biztosan_szopni _jársz ide.
pollip
2015. március 16. 14:18
Lehet, hogy szabit vett ki és jókat nevetett a sok nyugati bugyuta cikken.
3M..
2015. március 16. 13:44
Nem akartam szerencsétlen beteg gyermekeket, felnőtteket idekeverni. Épp elég borzasztó az egy szülőnek, vagy egy gyermeknek ha efféle betegséggel küzd. Természetesen tudom hogy ennek a betegségnek a megnevezése, "mongol" előtaggal használatos. Én őseink arcvonásaira gondoltam, ezeket a jegyeket egészséges Magyarok a mai napig küllemükben őrzik. Talán kicsit én is. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!