Őrizetbe vettek két férfit a Nyemcov-gyilkosság miatt

2015. március 07. 19:49

Letartóztattak két férfit, Anzor Gubasovot és Zaúr Dadajevet Borisz Nyemcov meggyilkolásával kapcsolatban. A neveken túl egyéb részleteket nem közöltek.

2015. március 07. 19:49

Az orosz média Alekszandr Bortnyikovra, az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) igazgatójára hivatkozva azt közölte: őrizetbe vettek két férfit – Anzor Gubasovot és Zaúr Dadajevet – Borisz Nyemcov orosz ellenzéki vezető meggyilkolásával kapcsolatban. További részleteket egyelőre nem közöltek róluk. A Roszija 24 hírtelevízió szerint az FSZB már Vlagyimir Putyin elnököt is értesítette a letartóztatásról.

A lenta.ru szerint az őrizetbe vettek egyike volt az, aki lelőtte Nyemcovot, míg másikuk azt az autót vezette, amellyel elmenekültek. A portál úgy értesült: rajtuk kívül többen is közreműködtek a gyilkosságban, négyükről már tudják is hol vannak, és csak idő kérdése, hogy elkapják őket.

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2015. március 08. 11:50
Már hármat.
Igo-Vandar
2015. március 08. 11:03
A hitvilágba tényleg minden logikát felborító momentumot integrálni lehet. A legapróbb részletekig.
kuwiq
2015. március 08. 01:26
Sajnos, erre nem lehetett komoly pénzekben fogadni, pedig több ismerősöm nagyobb tétekkel játszotta volna meg, hogy kaukázusi bérgyilkosok voltak, na jó, ők kifejezetten csecsenekről beszéltek. Hiába na, a kaukázusi bérgyilkosnak nincs párja. Vagy van, sőt, lehet, hogy 4-en voltak, vagy mindjárt egy fél tucat?
3M..
2015. március 07. 22:23
Oroszországnak, elemi érdeke kivizsgálni az elkövetők kilétét. A Kreml utasítására, a Rendőrség hajtóvadászatot indított az elkövetők fölfedésének kilétére, száz a legprofibb felderítőt mozgósították. Az elkövetőket, a tenger fenekéről is előkerítik. Ebben biztosak lehetünk. Az orosz vezetés, tökéletesen tisztázni fogja a cselekményt, ezt egyetlen ország sem képes utánuk csinálni, legalább 2 évtizede. Oroszország ma a rend, és az ígéret földje. Bár így működne a világ. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!